Ce sfaturi ti-ar da George Clooney pentru intalnirea perfecta

Miercuri, 18 Mai 2011, ora 18:19
2928 citiri
Ce sfaturi ti-ar da George Clooney pentru intalnirea perfecta

Oricat de sigur ai fi pe tine, este imposibil ca atunci cand mergi la o intalnire cu femeia dorita si pe care vrei sa o cuceresti sa nu ai deloc emotii.

In aceste momente, este bine sa primesti sfaturi de la cei mai buni in domeniu, asa ca iata cateva lucruri pe care ti le-ar spune George Clooney, oferite de AskMen.

Farmec, farmec si iar farmec

Secretul lui Geroge Clooney este indubitabil sarmul sau si carisma de necontestat. Multi cred ca aceste lucruri se invata, dar de cele mai multe ori te nasti cu acest talent. Totusi, sarmul tine neaparat de politete si incredere in sine. Conteaza sa fii amuzant, fara sa devii enervant, sa fii gentleman in permanenta.

Poti incerca sa ai aceasta atitudine tot timpul, pentru a te obisnui asa. In scurt timp, sarmul va face parte din felul tau d-a fi.

Integritatea

De-a lungul anilor, Clooney a devenit un activist cunoscut, militand pentru o multime de cauze sociale si politice. Acest lucru il face si mai atragator.

Ce legatura are asta cu intalnirile romantice? Femeile se vor simti foarte atrase de integritatea unui barbat, apreciind nespus aceasta calitate. Ele proiecteaza acest fapt in viitoarea relatie, gandindu-se ca el va fi un partener si potential sot de incredere.

Ai grija in compania caror persoane stai

Clooney a devenit foarte cunoscut dupa ce a jucat in Ocean's 11, fiind bun prieten cu Brad Pitt si Matt Damon. Iti imaginezi ce impresie fac cei doi asupra femeilor?

Fara sa fi superficial, fereste-te de amicii care ar putea sa te puna in situatii jenante sau care sa nu aiba deloc lipici la femei, caci altfel s-ar putea sa fii catalogat asemeni lor.

Comporta-te potrivit varstei tale

Unul dintre motivele principale pentru care sexul frumos il apreciza pe George Clooney este faptul ca nu isi ascunde varsta si se comporta in conformitate cu aceasta. In cea mai mare parte a timpului a fost prezentat ca un sex-simbol grizonat. Este evident ca se simte bine in pielea lui si ca nu exista niciun motiv pentru care barbatii de varsta mijlocie sa nu fie considerati atragatori.

Nu exista nimic mai ridicol ca un om matur care sa se comporte ca un pusti. Mai mult, femeile nu sunt atrase doar de tinerete si vigoare, ci si de experienta si incredere in sine. Iar in acest domeniu, barbatii maturi pot excela daca au intelepciunea necesara.

Nu te lauda cu cuceririle tale

Clooney este expert in a tine viata sa particulara departe de ochii ziarelor de scandal. De-abia ii vezi uneori chipul in paginile acestora si niciodata nu ii auzi numele improscat cu noroi.

Toate aceste lucruri ii sporesc atractivitatea. Mai toti barbatii sunt tentati sa se laude cu noile cuceriri in fata prietenilor, dar odata ce vei capata aceasta reputatie, femeile se vor feri sa fie in compania ta. De asemenea, evita sa ii povestesti femeii cu care tocmai ai intalnire despre experientele din trecut.

ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
ANRE demontează declarațiile ministrului Burduja privind energia alternativă: "Să se liciteze pentru aceste capacități"
Declarațiile ministrului Energiei, Sebastian Burduja, referitoare la ritmul extraordinar de instalare a fotovoltaicelor și eolienelor, au fost contrazise de președintele ANRE (Autoritatea...
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
#sfaturi inalnire romantica, #sfaturi cucerire femei, #sfaturi comportament barbati, #sfaturi intalnire perfecta, #George Clooney , #relatii