Ce trebuie sa faci intr-o relatie

Duminica, 24 Februarie 2013, ora 16:12
7454 citiri
Ce trebuie sa faci intr-o relatie
Foto: lifetimemoms.com

Barbatul trebuie sa isi asume multe riscuri atunci cand vrea sa atraga atentia unei femei si sa ii mentina vie iubirea pentru el. Pe de alta parte, femeile nu trebuie sa isi asume astfel de riscuri, arata un studiu de specialitate.

Conform Men's Health, barbatii trebuie sa faca mai multe sacrificii si sa isi asume o multime de riscuri pentru dragostea femeii iubite. Specialistii spun ca in ADN-ul barbatilor exista predispozitia spre asumarea riscurilor.

In trecut, atunci cand oamenii vanau pentru a supravietui, riscul facea parte din viata zilnica a fiecarui barbat. Altfel, ei nu isi puteau transmite mai departe mostenirea genetica. Iata care sunt cele mai importante riscuri pe care trebuie sa si le asume fiecare barbat in relatia cu o femeie:

Flirtul periculos

Un studiu aparut anul trecut in revista "Journal of Perdonality and Social Psychology" arata ca femeilor le place farmecul unui baiat rau. Cel mai bine atunci cand flirtezi cu o femeie este sa ii arati ca ai in tine putina rautate. O poti tachina sau glumi cu ea, totul pentru a-i atrage atentia. Trebuie sa fii atent sa nu o insulti, caci limita intre tachinare si insulta este fragila.

O noua relatie

Daca esti implicat intr-o relatie de cateva luni deja, trebuie sa incepi sa aduci in discutie numele unei foste iubite. Daca mentionezi faptul ca ai intalnit o fosta iubita in oras, dar faci comparatia intre ele, ai de castigat. Trebui sa mentionezi neaparat ca femeia de langa tine este mult mai frumoasa decat altele. Astfel, vei avea cu siguranta dragostea ei.

Intrebari naive

Daca abia v-ati logodit, nu uita sa ii pui si intrebari la care ea se asteapta mai putin. Poti pune chiar intrebari naive. Poti afla astfel detalii legate de trecutul ei, de viata personala si detalii legate de parinti. Cunoasterea acestor informatii aparent insignifiante va intari relatia voastra.

Cearta-te cu ea mai des

Daca nu te implici in relatia voastra, mai ales cand sunteti casatoriti de multi ani, femeia de langa tine va crede ca ai renuntat la ea. Poti comenta mai des ce se intampla cu voi si evita sa dai verdicte atunci cand nu va intelegeti cu privire la o problema. Cel mai bine este sa te eliberezi de emotie cand te certi cu ea, insa lasa totul sa treaca de la sine apoi, discutand ulterior despre ceea ce v-a facut sa va contraziceti unul pe altul.

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#relatie femei barbati dragoste, #iubire casnicie mariaj , #relatii
Comentarii