Ce vor cu adevarat barbatii de la femei

Sambata, 06 Iulie 2013, ora 10:55
11386 citiri
Ce vor cu adevarat barbatii de la femei
Foto: Metrolic

Relatiile pot fi complicate, chiar si pentru femei. Nu numai barbatii au de depasit anumite prejudecati si dificultati cu privire la celalalt sex, femeile fiind si ele puse in fata unor dileme.

Multe femei ajung sa se intrebe ce vor cu adevarat barbatii implicati in relatii, scrie Fox News. Femeile au mai multe dileme decat ei, cazand prada unor prejudecati comune.

Sentimentele

Adevarul este ca barbatii sunt mult mai capabili din punct de vedere emotional decat cred femeile. Ele cedeaza adesea in fata prejudecatilor conform carora barbatii sunt insensibili. Ei au o capacitate mult mai mare de intimitate si sentimente decat cred reprezentantele sexului frumos. Societatea este cea care creeaza aceste mituri despre ei si pun presiunea asupra femeilor.

Cum sa fii fata de el

Exista un mit conform caruia barbatilor le plac femeile care sunt ca ei si se simt bine in compania unui grup mai mare. Acest lucru este valabil in facultate, atunci cand ieseati in oras in grup. Adevarul este ca un barbat isi doreste langa el o femeie care il transforma si il face o persoana mai buna decat este.

O femeie prea sensibila?

Multi sunt de parere ca un barbat nu prefera femeile care sunt prea sensibile. Adevarul este ca ei nu resping femeile sensibile, ci nu le place atunci cand ele nu isi exprima sentimentele intr-un mod simplu si direct. In relatie, comunicarea este cheia succesului. Un barbat se simte cel mai bine atunci cand isi calmeaza partenera si are situatia in mainile lui. Totusi, el nu prefera tipetele si manifestarile extreme.

Misterul

O greseala pe care o fac multe femei este de a lasa prea mult mister sa planeze asupra lor. Barbatilor nu le place acest lucru. A-l face sa se intrebe mereu cine esti cu adevarat nu este o cale sigura spre dragoste. Pe de alta parte, ei prefera misterul feminitatii si senzualitatea.

Inteligenta si simtul umorului

Parera generala este ca barbatilor nu le plac femeile inteligente si cu simtul umorului. Adevarul este ca exista mereu loc pentru o gluma buna sau pentru o observatie fina. Ei doresc sa fie in siguranta din punct de vedere emotional cu o femeie si sa se simta bine. Daca glumele ei il pun intr-o situatie defensiva, atunci calea aleasa nu este cea buna.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#parteneri dragoste iubire relatie, #femei barbati intalnire sex , #relatii