Cele mai mari sase minciuni de despartire

Autor: Ana Ilie
Marti, 17 Martie 2009, ora 12:08
7752 citiri
Cele mai mari sase minciuni de despartire

De-a lungul timpului, generatii intregi de cupluri au desavarsit "arta despartirii". Aceasta consista, in general, dintr-o fraza care cade ca un trasnet peste partenerul care pana atunci credea ca relatia merge bine.

In cele mai multe cazuri, aceasta fraza este fie un cliseu, fie o minciuna, fie amandoua. Publicatia online Em&Lo a intocmit un clasamant al celor sase cele mai mari minciuni servite drept motiv de despartire de-a lungul timpului:

1. "Trebuie sa ma concentrez asupra carierei in acest moment".

Sigur ca da. Pana si un oarecare lider de stat si-a facut timp in programul aglomerat pentru cateva amante, din care Monica este cea mai cunoscuta.

Toata lumea este grabita si aglomerata la munca, insa nicio cariera nu este atat de sufocanta incat sa nu ai timp de o relatie personala.

2. "Esti prea buna pentru mine/Meriti pe cineva mai bun/Tu esti grozava, eu sunt un idiot".

Crede cineva aceste fraze? Si, in definitiv, cine are fi atat de altruist incat sa renunte la o relatie perfecta in asa fel incat partenera lor sa isi gaseasca pe cineva mai bun/frumos/bine dotat?

Aceste fraze ar trebui lasate in seama celui mai bun prieten, care are tot dreptul sa le livreze partenerului parasit.

3. "Ne-am intalnit intr-un moment nepotrivit".

Niciodata ar fi un moment mai potrivit pentru cei care rostesc cu convingere aceste minciuni?

4. "Imi doresc sa fi mers relatia noastra".

Serios? In loc sa-ti exprimi regretul nu ar fi mai bine sa depui ceva efort ca sa o faci sa mearga? Sau astepti cumva sa apara Zana Relatiilor ca sa rezolve problemele in locul tau?

5. "Parintii mei nu sunt de acord cu aceasta relatie".

In afara cazurilor in care cel care rosteste aceasta fraza are zece ani sau traieste intr-o tara araba, nu exista justificare pentru acest motiv de despartire.

Ar fi mai bine sa spuna sincer "parintii mei ar prefera sa ma intalnesc cu o tipa care a terminat o facultate in strainatate, iar eu as prefera sa am o relatie cu o tipa cu sanii mai mari".

6. "Prietenii mei sunt foarte importanti si vreau sa-mi petrec timpul cu ei".

Cu alte cuvinte, "prietenii mei se imbata si fac sex cu necunoscute in fiecare seara si mi-ar placea sa fac la fel".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#sfaturi pentru cupluri, #minciuni de despartire , #relatii