Cum respingi un barbat dupa prima intalnire?

Miercuri, 21 Iulie 2010, ora 07:02
10672 citiri
Cum respingi un barbat dupa prima intalnire?
Marie Claire

Uneori se intampla sa simti ca nu ai aproape nimic in comun cu cel cu care ai iesit la o intalnire, astfel ca te vezi nevoita sa il refuzi cumva atunci cand te intreaba daca va veti mai vedea si a doua oara. Numai ca este destul de dificil si delicat sa respingi pe cineva, unii fiind de parere chiar ca este mai greu sa respingi decat sa fii respins.

Modul in care ii spui ca nu vrei sa mai repetati intalnirea este destul de greu de suportat, mai ales dupa ce v-ati intalnit o data, deoarece el si-a facut sperante sau chiar simte deja ceva pentru tine.

5 alimente pe care ar trebui sa le eviti cand ai intalnire

Pentru a-ti da mai multe idei, marieclaire.com a structurat patru feluri in care poti respinge un barbat dupa o prima intalnire.

Primele doua sunt pentru situatia in care el s-a purtat aproape impecabil si iti pare dragut, dar nu te atrage deloc, iar celelalte doua sunt pentru cazul in care el este destul de grobian. Iata cum sa il refuzi:

1. Folosindu-te de o mica minciuna

Daca vrei sa nu il faci sa se simta prost sau chiar umilit, poti sa apelezi la o mica minciuna, cum ar fi faptul ca te-ai simtit foarte bine alaturi de el, dar ti-ai dat seama ca inca mai ai amintiri puternice cu fostul prieten.

Adauga faptul ca ai crezut ca te-ai vindecat, dar te-ai convins ca inca nu te simti pregatita pentru un nou inceput si, in aceste conditii, nu ar fi corect fata de el sa mergi mai departe.

Cat este adevar si cat este mit la primele intalniri?

Refuzandu-l in acest mod faci un sacrificiu de sine deoarece ii vei parea confuza, insa, daca simti ca merita sa nu il ranesti, este mai bine. Daca vrei sa ii lasi si o speranta, poti chiar sa ii spui ca il vei suna tu atunci cand te vei simti complet refacuta sentimental, dar mai bine eviti daca iti dai seama ca nu te atrage absolut deloc.

2. Spunandu-i ca nu puteti fi decat amici

Acesta este al doilea mod mai bland de respingere deoarece nu il scoti total din viata ta. Ii explici ca ti se pare un om bun, dar ca nu il vezi mai mult decat ca pe un amic.

Daca veti continua acest tip de relatie este bine insa sa fii atenta si sa nu ii dai iluzii in viitor. Cei mai multi dintre barbatii care primesc un astfel de raspuns considera ca pot avea inca o sansa de a incerca sa treaca dincolo de bariera asta a amicitiei si sa te cucereasca.

3. Fiind directa

Daca un barbat chiar te dezgusta de la prima intalnire, spre exemplu vorbind despre fostele lui prietene aproape tot timpul, poti sa ii spui direct nu numai ca nu v-ati potrivi vreodata, dar si ca ar fi bine sa isi schimbe cate ceva din comportament pentru a avea mai mult succes la alte femei.

Ce isi doreste un barbat la prima intalnire?

4. Disparand

Acesta este cel mai dur mod de a respinge un barbat, insa, daca tu consideri ca merita, aplica-l. Poti sa dispari chiar in timpul intalnirii, dupa ce te scuzi pentru a merge la baie, sau poti sa nu ii mai raspunzi la telefoane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#cum refuzi barbat, #refuz barbat prima intalnire, #respingere barbat prima intalnire, #moduri refuz barbat , #relatii