Cum sa devii un magnet pentru barbati

Joi, 19 Ianuarie 2012, ora 08:10
20461 citiri
Cum sa devii un magnet pentru barbati

Sunt unele femei care oriunde ar fi, in orice situatie, atrag privirile barbatilor fara sa faca cel mai mic efort, fiind dorite si admirate in permanenta. Chiar si cei mai neimblanziti barbati devin niste mielusei in relatia cu ele si se ataseaza fara cale de scapare.

Exista anumite lucruri pe care trebuie sa le integrezi in felul tau de a fi daca vrei sa devii o astfel de femeie. Iata care sunt cateva dintre acestea, potrivit Glamour:

Cauta momentele frumoase, nu pe viitorul sot

Multe femei vor sa se asigure ca barbatul cu care vorbesc este unul serios, in loc sa se bucure doar de o seara frumoasa in oras. Niciun barbat nu vrea sa simta presiune, mai ales la inceputul unei relatii. Nu este nimic mai atragator decat o femeie care sa nu aiba niciun stres si sa vrea doar sa se simta bine, fara sa fie mereu speriata de cum ar putea un barbat sa se poarte cu ea.

Nu fi agresiva cu alte femei

Nu este indicat ca un barbat sa vada ca nu te intelegi bine cu alte femei, ca arati urme de gelozie si nu socializezi bine cu persoanele de acelasi sex. Barbatul respectiv o sa vrea sa te prezinte sorei sau mamei lui atunci cand relatia va deveni mai serioasa si nu va vrea sa cauzeze probleme in familie.

Nu te imbraca pentru fete

Hainele foarte la moda care ar da pe spate pe oricare dintre prietenele tale s-ar putea sa nu aiba niciun efect asupra barbatilor. Lor nu le plac hainele largi si bluzele cu foarte multe accesorii, ci sunt mai degraba atrasi de ceva simplu, precum o pereche de blugi mulati si un tricou alb, bineinteles tocuri.

Arata-i ca esti ocupata

Acest truc nu este acelasi lucru cu a te preface greu de cucerit. Pur si simplu trebuie sa arati ca esti o femeie independenta, care are foarte multe treburi de facut si nu va sta pe capul sau. Astfel va vedea fiecare intalnire cu tine ca pe un lucru de pretuit si nu se va plictisi.

Nu te plange foarte mult

Atunci cand ai o pasa proasta este normal sa te plangi iubitului si el sa te consoleze, dar ai grija sa nu te transformi intr-o persoana cu totul nemultumita de viata ei, caci el se va plictisi de monologurile tale si, oricat de binevoitor ar fi, va dori in final sa cunoasca o persoana mai vesela.

Lasa-l sa-ti vada latura ambitioasa

Aceasta idee este o extindere a aceleia de a fi ocupata. Barbatilor le plac femeile care au scopuri bine stabilite in viata si planuri clare. Ei vor simti ca au cu cine sa formeze o echipa pe viitor, ca vor avea cu cine sa se sfatuiasca si cine sa le dea putina putere atunci cand au nevoie. Barbatii pur si simplu adora femeile ambitioase, inteligente si motivate.

Fii ca persoana cu care vrei sa te intalnesti

Suna simplu, dar nu este intotdeauna asa. S-ar putea ca tu sa ceri de la o persoana de langa tine lucruri de care nici tu nu esti in stare. Este destul de adevarat principiul conform caruia primesti ceea ce daruiesti, asa ca ai grija cum te porti.

Perfectioneaza arta flirtului

Mintea unui barbat se aprinde foarte repede, fie ca este vorba de o vorba aruncata in joaca, o privire sau un mesaj mai nastrusnic. Nu trebuie sa fii explicita, ci doar sa-i dai de inteles anumite lucruri care sa-l incite.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#sfaturi femei cucerit barbati, #femei barbati atractie, #femei flirt barbati , #relatii