Cum sa ii faci fata soacrei

Joi, 14 Aprilie 2011, ora 16:04
3846 citiri
Cum sa ii faci fata soacrei

Foarte rare sunt cazurile in care nora se intelege bine cu soacra. Sfaturile celei din urma nu sunt intotdeauna binevoitoare, uneori aceasta nefacand decat sa atraga atentia asupra nestiintei norei in diverse domenii. Bineinteles ca exista si exceptii. Si, totusi...

Soacrele mame de baieti vor sa le arate fiilor ca nicio femeie nu poate fi atat de buna gospodina ca ele, ca sotia este mult prea neexperimentata si ca nu poate mentine ordinea in casa fara ajutorul "mamei ei de imprumut". De fapt, soacrele se tem ca, odata casatoriti, baietii le vor exclude din viata lor.

Din pacate, dupa cum arata si Huffington Post, ele devin niste adevarati vampiri de energie. Dupa ce te viziteaza te vei simti extenuata si plina de sentimente negative (in cazul in care nu esti extrem de norocoasa si ai o soacra intelegatoare si buna). Ce poti face in acest caz?

1. Evita pe cat posibil vizitele soacrei. Foloseste cat mai des email-ul (in cazul in care se pricepe) sau telefonul pentru a comunica zilnic, daca se poate. In acest fel vei limita eventualele vizite, pentru ca nu va mai putea gasi motive sa apara la usa foarte des.

2. Daca nu poti evita prezenta voastra in acelasi loc, ai grija ca un obiect sa se afle mereu intre voi. Exista aceasta teorie conform careia prin prezenta unui element separator intre cele doua persoane, energiile negative sunt transferate mai greu. Chiar daca nu poti avea mereu o masuta de cafea sau altceva intre tine si soacra, nu sta umar la umar cu ea.

3. Daca iubita mama a sotului tau se afla intr-un acces de furie pe care, bineinteles, o revarsa asupra ta, ai grija sa nu stai direct in fata ei. Se pare ca acesta este cel mai simplu mod de a capta toate energiile pe care ti le ofera. Schimba unghiul la 90 grade fata de persoana care te influenteaza negativ.

4. Dupa o altercatie cu soacra, fa o baie calda si relaxanta, cu putina sare de mare si o farama de bicarbonat de sodiu. Dupa 20 minute te vei simti mult mai bine. Daca este vara si soarele nu arde prea tare, stai putin si lasa-te rasfatata de razele lui. Iar daca esti norocoasa si te afli langa mare, sunetul valurilor va avea efecte foarte bune.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#soacra, #nora, #familie , #relatii