Cum sa-ti petreci Sarbatorile singura, dar fericita

Miercuri, 26 Decembrie 2012, ora 08:01
5708 citiri
Cum sa-ti petreci Sarbatorile singura, dar fericita

De obicei, oamenii nu stau singuri de Sarbatori, cauta compania familiei, a prietenilor sau chiar pe cea a unor cunostinte. Orice pentru a nu ramane singuri.

Cei mai multi vor sa fie, indiferent de circumstante, alaturi de persoana iubita, de familie. Daca acest lucru nu este posibil, din diferite motive, iata ce trebuie sa faci, potrivit Glo.msn:

Creaza noi traditii

Daca tocmai ai trecut printr-o despartire, un divort, probabil asociezi o multime dintre lucrurile care se intampla cu ceea ce faceai impreuna cu fostul sot sau partener.

De aceea, trebuie sa te gandesti la modalitati noi de a petrece, care sa nu iti mai aminteasca de fostul. Nu mai gati aceleasi mancaruri, nu mai urmari aceleasi filme si nu mai vizita aceleasi restaurante ca inainte.

Refuza invitatiile care nu te fac sa te simti bine

Femeile foarte sociabile se vor bucura de orice invitatie pe care o primesc. Daca, in schimb, esti mai introvertita, poti sa le spui celor care te invita ca ai alte planuri, pentru a evita situatii care stii ca se vor dovedi neplacute.

Poti intreba inainte sa accepti sa mergi undeva daca vei fi singura fara companie de acolo. Daca asa stau lucrurile, mai bine gaseste o alta petrecere/eveniment, unde numarul celor singuri e mai mare si ai mai multe sanse sa te simti in largul tau.

Daca sunt sanse sa te distrezi, mergi la o petrecere

Atunci cand esti doar putin trista, cel mai bun medicament este sa iesi in oras cu prietenii. Nu fi obsedata de faptul ca nu esti parte dintr-un cuplu, caci multi oameni sunt in aceeasi situatie cu tine.

Mai ales daca iesi intr-un club, sunt sanse mari sa intalnesti si alti oameni singuri si sa te distrezi cu ei, chiar daca decizi sa nu-i mai vezi niciodata apoi. Poti doar sa dansezi o noapte cu cineva, asta nu inseamna ca trebuie sa schimbati si numere de telefon, daca tu simti ca nu exista o chimie.

Fa-ti un cerc noi de cunostinte

Un alt avantaj cand accepti o invitatie de Sarbatori intr-un loc public este acela ca iti vei face noi cunostinte. Pana la urma, nu stii niciodata pe cine vei intalni. Incearca sa ai o atitudine pozitiva, profita de moment.

Planuieste-ti propria petrecere

Poti da chiar tu o petrecere, daca nu ploua cu invitatii. Poti chiar invita numai dame singure, iar seara sa fie una de cocteil intre prietene. Un stripper care sa anime atmosfera nu e deloc deplasat, daca sunteti indeajuns de indraznete.

Invita doar pe cine iti face placere. Scopul este sa te distrezi si sa te simti in elementul tau.

Bucura-te de faptul ca ai ceva timp doar pentru tine

Pana la urma, tot raul e spre bine. Acum ai timp de prietenele pe care le-ai neglijat, de activitatile care iti placeau, dar de care nu ai mai avut timp, de tot ceea ce-ti facea placere sa faci inainte de a intra in relatie.

Ai timp sa-ti reamintesti cum era sa flirtrezi si cat de interesante pot fi intalnirile.

Fa-ti temele de acasa!

Planuieste dinainte de a merge la un eveniment ce sa raspunzi atunci cand vei fi intrebata de ce esti singura. Astfel, vei reusi sa te comporti cat mai relaxat si natural, iar lumea va fi fortata aproape sa ia situatia la fel de usor precum pare ca o privesti tu. Pana la urm, totul depinde de tine.

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#sarbatori singur solutii, #sarbatori petrecute singur idei, #despartire sarbatori sfaturi, #persoane singure sarbatori distractie , #relatii