De ce se intalnesc femeile cu barbati mai in varsta

Sambata, 27 Iulie 2013, ora 13:17
14573 citiri
De ce se intalnesc femeile cu barbati mai in varsta
Foto: agegapdatingsites.com

Femeile functioneaza intr-un mod care reprezinta un mister pentru barbati. Psihologii, mai multi barbati, si expertii in relatii au incercat de multe ori sa raspunda la intrebarea "Ce isi doresc femeile?". Dar eforturile s-au dovedit a fi in zadar.

Buzzle incearca sa lamureasca un alt aspect legat de comportamentul femeilor: de ce se intalnesc acestea cu barbati mai in varsta? Sa fie experienta la pat sau in afaceri? Poate. Dar cu siguranta au si alte motive. Sa le luam pe rand.

Stabilitatea. Barbatii mai in varsta au obiective clare in privinta carierei si directii la fel de clare in viata. Acest lucru ofera unei femei un sentiment de stabilitate si o baza pentru a construi ceva adevarat. Cei tineri considera ca au destul timp pentru asta si sunt ceva mai aiuriti, bineinteles ca doar unii.

Tot de stabilitate tine faptul ca ele prefera un partener care are o cariera solida. Daca este sigur pe drumul sau in viata, inseamna ca sunt mai putine sanse sa se schimbe cu totul, ceea ce face o femeie sa fie mai sigura.

Sarea si piperul dintr-o relatie vin odata cu varsta, iar doamnele stiu asta, drept pentru care tind sa se simta mult mai bine in compania unui om trecut prin viata decat langa un tanar care abia incepe sa experimenteze.

https://ziare.com/life-style/barbati/de-ce-sa-iubesti-barbatii-trecuti-de-prima-tinerete-galerie-foto-1160367

Care este scopul unei intalniri la care partenerul vorbeste doar despre el sau sta toata ziua cu mana pe telefon? Femeile cu un coeficient emotional mai mare cauta parteneri mai in varsta pentru ca au nevoie de stimulare intelectuala. Sunt mult mai multe sanse de a avea parte de o conversatie interesanta cand te intalnesti cu cineva mai matur si mai citit. Acestia prefera o carte cand isi savureaza cafeaua de dimineata decat o revista de sport.

Independenta este un alt lucru cautat de doamne si domnisoare. La 20 si putin de ani sunt multe sanse ca un barbat sa fie dependent de cei din jur fie ca vorbim de prieteni (emotional) sau de parinti (financiar). Ele nu vor un barbat care va discuta cu prietenii fiecare decizie care priveste doar cuplul lor.

De asemenea, un tanar care locuieste cu parintii nu va fi la fel de bine privit ca un barbat care are propria casa. Sa nu mai spunem de cei care au colegi de apartament sau camera.

Un om cu experienta va intelege mult mai bine nevoile femeilor si le va trata cu mai mult respect.

Cand ai primit ultima data un buchet de flori?

Manierele sunt un alt aspect important. Sunt mult mai multe sanse ca un barbat trecut de adolescenta sa ii deschida usa partenerei sau sa ii traga scaunul cand vrea sa se ridice. Cei tineri nu prea mai pun pret pe un buchet de flori care poate face minuni intr-un moment potrivit.

De foarte multe ori tinerii vor incerca sa isi schimbe partenera, in timp ceilalti vor aprecia femeia de langa ei asa cum este ea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#femei tinere relatii, #femei intalniri barbati maturi, #relatii femei barbati batrani, #femei inalniri barbati maturi , #relatii