Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Gesturi care le enerveaza pe femei - iata ce sa eviti

Miercuri, 01 August 2012, ora 00:25
2979 citiri
Gesturi care le enerveaza pe femei - iata ce sa eviti

Oamenii sunt creaturi sociale, asa ca sunt preocupate mereu sa faca o impresie placuta altor oameni, in special celor de sex opus.

Pe cat par de siguri pe ei, pe atat sunt de sfiosi barbatii cateodata. Probabil macar o data ti s-a intamplat sa nu stii ce sa spui si ca recurgi fara sa vrei la ticuri enervante pentru ceilalti. Iata la ce este bine sa ai grija, conform Askmen, daca nu vrei sa indepartezi un interlocutor, cu atat mai mult daca acesta este o femeie:

Iti trosnesti degetele

Trosnitul degetelor este un lucru despre care chiar mama ta ti-a spus din copilarie ca nu trebuie facut, dar problema unui tic este tocmai aceasta, ca nu poate fi stavilit.

Totusi, pentru multa lume, zgomotul trosniturilor este ca zgarietura cu unghia pe tabla, ceea ce poate scoate din sarite pe cel sau cea din fata ta. Incearca sa te concentrezi si sa renunti treptat la aceast gest.

Iti ceri scuze fara rost

Este frumos sa fii politicos, dar nu exagera. Nu are rost sa te scuzi de mii de ori, de fiecare data cand spui ceva, cand nu auzi sau uiti un detaliu minor ori spui o gluma poate nu tocmai amuzanta. In caz contrar, este posibil sa devii enervant.

Prea mult contact fizic

Nu e nicio problema daca bati pe cineva usor pe umar o data, in semn de prietenie, dar prea multe atingeri sunt cu siguranta suparatoare si o femeie se va simti deranjata de aceste gesturi. Mai ales daca vezi ca ea nu procedeaza la fel, incearca sa te controlezi.

Nu mai da din picioare

Multe persoane incep sa isi miste picioarele necontrolat, rapid, atunci cand au emotii. Incearca sa nu faci aceasta greseala, caci vei arata ca un catel care da din picior, bucuros ca il mangaie cineva pe burta. Calmeaza-te si relaxeaza-te, stapaneste-ti corpul.

Ochi alunecosi

Privirea are un rol esential intr-un dialog. Daca ochii tai se plimba in toate directiile si nu te uiti direct in ochii persoanei cu care vorbesti vei lasa o impresie gresita, ca si cum nu iti pasa sau incerci sa ascunzi ceva.

In plus, daca in loc sa privesti femeia cu care ai intalnire, te vei uita la blonda care tocmai intra pe usa, cu siguranta vei crea o impresie urata.

De asemenea, nimic nu e mai suparator decat sa iti alunece necontrolat privirea catre decolteul interlocutoarei.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#gesturi enervante evitat, #gesturi enervante comunicare, #limbaj corporal comunicare, #gesturi care enerveaza , #relatii