Iesiti cu un barbat care are copii? Ce trebuie sa stiti

Miercuri, 16 Aprilie 2014, ora 11:26
23189 citiri
Iesiti cu un barbat care are copii? Ce trebuie sa stiti
Foto: utile

Intalniti un barbat plin de farmec si care va atrage foarte mult. Doriti sa iesiti cu el, se intampla ca acest lucru sa se realizeze, povestea se materializeaza, iar relatia ia o turnura mai serioasa. Ce este de facut daca el are copii?

A iesi cu un barbat ce are deja copii nu este la fel de simplu ca intr-o relatie clasica. De aceea, e bine sa stiti cum trebuie sa reactionati in fata acestei situatii, arata Utile.

La prima intalnire, pur si simplu este vorba despre un barbat si despre o femeie care au aspiratii comune, o anumita compatibilitate in ceea ce priveste petrecerea timpului liber, viata profesionala si afectiva.

Apoi, vine momentul cand situatia devine problematica pentru femeia care afla ca barbatul are deja copii dintr-o casnicie anterioara. Ce pozitie va adopta, cum ii va impartasi barbatului problemele ce o framanta, cum va face sa fie acceptata?

De ce nu trebuie sa te cuplezi cu un barbat insurat

Cum va propuneti sa intrati in noua familie

A intentiona sa faceti parte din familia barbatului ce are unul, doi sau mai multi copii este destul de complicat. Acest angajament necesita sa analizati profund posibilitatea de a intrevedea un viitor comun cu tot ceea ce el presupune.

Mai intai de toate, trebuie sa acceptati ca el nu nu poate fi disponibil exclusiv pentru voi, atat in privinta timpului, cat si a sentimentelor. Trebuie sa faceti anumite concesii si sa dovediti maleabilitate.

A trai in sanul unei familii recompuse inseamna o adoptare a tuturor membrilor. Tatal si copiii au obiceiurile lor, mediul lor de viata, ritmul lor. Femeia ce vrea sa se adapteze unui mod de viata nou trebuie sa poata sa se proiecteze in sanul acestei familii.

Locul copiilor

Relatia cu un barbat ce are copii impune acceptarea de catre acestia de a le fi "mama vitrega", care poate fi experimentata in diferite moduri.

Fie "mama vitrega" este perceputa ca o rivala ce vrea sa le fure tatal, fie ca o inlocuitoare a mamei adevarate si acesta nu este rolul sau, fie ca un semnal al sfarsitului real al relatiei parintilor lor. In aceste cazuri, copiii pot fi agresivi, rebeli si se pot opune construirii noului cuplu.

Este nevoie de multa rabdare si comunicare pentru a-i face sa evolueze. Trebuie sa ii asiguri ca aveti cele mai bune intentii. Foarte important este sa definiti bine rolul fiecaruia, printr-o comunicare deschisa ce va ridica panza asupra oricarei indoieli.

Alte aspecte de care sa tineti seama

Dorinta de a iesi cu un barbat ce are copii presupune o minte lucida, multa dragoste si consum de timp.

Lasati-i pe copii sa faca anumite lucruri si oferiti-le posibilitatea de a va cunoaste si de a-i convinge ca le vreti binele.

Spuneti-le ca doriti ca tatal lor sa fie fericit si ca nu aveti intentia de a-l fura. Locul vostru va fi bine definit si tot ce intreprindeti le va starni mai putina teama.

Eveniment Quarterly Report

Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Ce spune Marcel Ciolacu despre o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Provocarea pe care o are în prezent
Prim-ministrul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat că nu ştie ce va face legat de o candidatură a sa la alegerile prezidenţiale de anul viitor, subliniind că provocarea pe care o are...
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Marcel Ciolacu exclude USL 2. „Exista un duşman, Traian Băsescu. Eu nu am duşmani în politică”
Liderul PSD Marcel Ciolacu a precizat că exclude crearea unui nou USL şi a adăugat că Uniunea Social-Liberală a fost creată deoarece exista un duşman atunci, respectiv Traian Băsescu....
#femei intalnire barbat copii, #femeie intalnire barbat divortat, #sfaturi relatii noi , #relatii