Inceput de relatie? Ce spune trecutul amoros despre un barbat

Duminica, 07 Octombrie 2012, ora 08:14
16733 citiri
Inceput de relatie? Ce spune trecutul amoros despre un barbat

Daca vrei sa cunosti un barbat cu adevarat, daca iti doresti sa-ti fie partener pe termen lung, trebuie sa ai grija la multe detalii.

Fiind la inceput de relatie, totul conteaza. Poti trage niste concluzii pretioase chiar si ascultandu-l atunci cand iti povesteste despre trecutul sau amoros, oricat de lapidara ar fi trecerea in revista.

Nu inseamna ca trebuie sa devii un detectiv particular si sa vrei sa stii absolut tot, ci doar sa-ti faci o idee despre tipul de persoana langa care alegi sa stai. Iata ce concluzii poti trage din cateva potentiale scenarii legate de trecutul sau, conform Glo.msn:

Monogam in serie

Asta inseamna ca ii place sa fie iubit si nu ii este frica sa isi asume o relatie serioasa. Totusi, se poate sa fie si un semn ca este usor nesigur pe el si de aceea nu ii place sa fie singur.

A fost inselat

Este foarte posibil ca acum sa aiba probleme cu increderea in alte persoane si sa nu vrea sa mai aiba o relatie serioasa prea repede, de frica sa nu ii fie franta inima.

Abia a inceput sa aiba relatii

Ii este probabil teama de respingeri si sta deoparte, nu este inca increzator si mai degraba femeia, adica tu, trebuie sa faca primul pas.

E un jucator cu notorietate

Are o atitudine boema, relaxata, dar stii ca a fost cu o multime de femei, le-a facut sa se indragosteasca de el, dupa care nu a ramas cu niciuna. Nu-ti face iluzii ca in cazul tau alta va fi situatia. Ai avea nevoie de o minune...

A inselat

Daca si-a inselat partenera in trecut, nu inseamna neaparat ca o va face si cu tine, dar nici nu poti sa stai prea linistita din acest punct de vedere. Trebuie sa vorbesti cu el si sa vezi motivele, in caz ca are unele solide.

Are un trecut plin de foste iubite ciudate

In trecut a avut numai femei depresive, abuzive? Inseamna ca ori voia sa se simta superior ori credea sincer ca le poate salva sau pur si simplu ca ii plac dramele si nu se da in laturi de la lucruri primejdioase.

Ai grija, caci este posibil sa se plictiseasca usor daca esti prea "cuminte" pentru el.

S-a tot impacat si despartit de fosta

Acesta este un barbat care nu prea stie ce vrea. Poate ca nu ii place sa se implice total, dar nici sa piarda ce are. Este cam nehotarat. Cat despre tine, gandeste-te sincer daca vrei sa urci intr-un astfel de roller coaster emotional.

A rupt o logodna

Asta nu inseamna neaparat ca este un om rau, ci poate doar relatia nu il mai satisfacea. Din nou, trebuie sa vorbesti cu el si sa intelegi cauzele deciziei lui.

Este divortat

Divortul nu mai este demult un stigmat, asa cum era odinioara, dar sigur un asemenea lucru isi pune amprenta asupra personalitatii lui. Inainte ca lucrurile dintre voi sa devina foarte serioase, asigura-te ca divortul este final si nu ai de-a face cu o nevasta nervoasa mereu pe urmele tale.

Sotia l-a parasit

Un barbat parasit de sotie a ramas cu siguranta cu anumite sechele si cu inima franta. Ego-ul lui sigur a avut de suferit, asa ca vine in noua relatie cu ceva "bagaj".

Nu a fost niciodata casatorit

La 37 de ani un barbat inca isi poate cauta perechea. La 47 de ani se cheama celibatar convins. Asa ca, daca nu a fost vreodata casatorit si are o varsta destul de inaintata, nu te astepta la o cerere in casatorie prea curand.

Iese cu fete mai tinere

Barbatii maturi care se incapataneaza sa iasa doar cu tinerele o fac fie pentru a-si hrani egoul sau pentru simplul fapt ca nu vor sa se complice, sunt dornici doar de distractie. In cazul lor e clar ca nu vor sa se intalneasca cu un egal, ceea ce poate denota faptul ca vor sa fie mereu stapani pe situatie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#barbati trecut amoros, #foste relatii indicii barbati, #trecut amoros personalitate barbat, #barbat foste iubite concluzii , #relatii