Nimic nu e mai simplu decat sa devii irezistibil. Ia lectii!

Miercuri, 20 Februarie 2013, ora 18:23
5016 citiri
Nimic nu e mai simplu decat sa devii irezistibil. Ia lectii!
Foto: mixstuff

Este o mare arta in a sti cum sa fii atractiv. Totul este sa stii ce ai de facut cu privirea, sa intelegi fidel gestica, sa poti fi interesant si nu obtuz.

Psihologi de renume au stabilit ca, pentru a crea o buna impresie, sunt suficiente cateva minute, pentru a pastra acea impresie sunt necesari ani, iar pentru a repara ce ai stricat ar putea sa nu fie suficiente nici deceniile.

Priveste-o drept in ochi

Fireste ca, daca nu esti "genul ei", s-ar putea ca privitul drept in ochi sa nu fie de mare folos. Si chiar fiind genul ei, tot trebuie sa stii ce sa faci cu privirea. Uitandu-te la intamplare spre margelele ei, bluza sau - si mai rau - decolteul ei, n-ai cum deveni irezistibil.

Cand o privesti drept in ochi, nici n-ai nevoie sa vorbesti. Este suficient sa simti ca-ti place ceea ce vezi, sa ii admiri infatisarea, sa constientizezi ca te incanta. Incantarea produce o reactie de reciprocitate, conform mixstuff.ru.

Chiar daca doua persoane care se privesc fata in fata n-au garantia ca se vor placea reciproc, in cazul cand nu se privesc au garantia ca nu pot conta prea curand pe o apropiere.

Vorbeste-i de calatorii, nu de filme

Subiectul de conversatie poate deveni magnetul capabil sa atraga doua persoane, dar poate fi si zidul despartitor care dovedeste ca n-au nimic a-si spune. In secolul trecut, cand lumea n-avea televizor in casa, era normal sa devii interesant povestind un film.

Nu mai traim vremea aceea. Am iesit din epoca filmului si am intrat in cea a calatoriilor. Daca ai calatorit si daca stii sa povestesti, poti fascina vorbind despre shopping la Viena, despre capodoperele vazute la muzeul Prado, chiar despre vacanta in Turcia sau manastirile bucovinene.

Daca n-ai calatorit, tot acesta ramane subiectul de conversatie, cu date culese din ce ai citit ori ai auzit. Turismul atrage ca un magnet. Este subiectul ideal de conversatie.

Vrei sa fii mai atractiv?

Profesorii Olson si Christy Marshuets, de la Universitatea din Yale, sustin nu numai ca exista dragoste la prima vedere, dar chiar ca exista una fulgeratoare. Conform studiului lor, atractia unui partener pentru altul se poate produce in mai putin de o secunda, dupa cum arata Business Insider.

Se impun insa doua conditii prealabile: partenerul sa "placa" si sa se remarce printr-un semn distinctiv. Semnul poate fi unul creat de natura: ochi stralucitori, dantura impecabila, ten deosebit.

Dar semne distinctive se pot crea si artifical, prin culoarea vestimentatiei, tinuta, comportament, felul de a vorbi si de a asculta.

Las-o balta cu cina costisitoare de la restaurant. Inventeaza altceva

S-au dus vremurile cand un domn distins isi impresiona partenera prin eleganta localului si manierele chelnerului. Poate fi mai antrenanta o vizita in club.

Dar dai sigur lovitura daca prinzi momentul si iti conduci partenera la spectacolul unei vedete de talie europeana, aflata in turneu prin Bucuresti. Entuziasmul fanilor va avea un impact mult mai puternic asupra partenerei tale decat friptura de la local, cu garnitura si salata alaturi.

In plus, la restaurant dai un examen greu in arta conversatiei, unde daca n-ai vocatie poti s-o zbarcesti rau, pe cand la spectacol castigi la sigur pe mana vedetelor si a entuziasmului intretinut de fani. Nu trebuie decat sa aplauzi.

Cadoul

Cadoul iti ridica trei probleme: ce oferi, cum prezinti si la ce va servi. Este mai sigur succesul unui cadou facut sa fie admirat decat al unuia facut sa fie util. O acuarela nu este mult mai scumpa decat o rasnita, dar transmite altceva despre tine.

Cadoul trebuie prezentat ambalat, pentru ca la dezvelire sa produca o surpriza. Cel mai bun amabalaj este cel oferit la magazin. Alambicarea ambalajului cu mijloacele proprii, de acasa, poate duce la kitch.

Contrar unor pareri, rostul cadoului nu este sa completeze dotarea bucatariei sau vestimentatia destinatarei. Este sa atraga atentia asupra faptului ca ai gust. Eventual sa arate ca gustul tau este foarte apropiat de cel al persoanei care primeste darul. Cu asta, chiar devii irezistibil.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#atractie sfaturi, #seductie sfaturi, #prima intalnire sfaturi , #relatii