Sase semne ca relatia voastra e terminata

Luni, 29 Decembrie 2008, ora 22:31
14080 citiri
Sase semne ca relatia voastra e terminata

Toate relatiile sunt diferite. Si cateodata, parca fara niciun motiv, cuplurile se despart.

Sunt insa cateva semne care dau de gol sfarsitul unei relatii inca dinainte de incheierea ei oficiala, scrie publicatia online The Frisky.

Unul dintre parteneri inseala

Relatia voastra este terminata cand unul inseala. Punct. Daca tineti cu adevarat unul la altul, nu veti simti nevoia sa aveti relatii intime cu altcineva.

Chiar daca pare logic ca o relatie stransa poate supravietui unei astfel de tradari, realitatea este ca pana si cele mai puternice cupluri sunt distruse de un astfel de eveniment.

Esti gelos pe alte cupluri

Iti doresti sa ai si tu ce au cuplurile indragostite din jurul tau? Te trezesti dorindu-ti relatia pe care o au altii? Daca simti ca toata lumea are o relatie mai buna decat a ta, este un semn clar ca trebuie sa-ti vezi de viata. Daca nu simti ca relatia actuala te face sa simti iubire, siguranta si fericire, nu are nici un rost sa te cramponezi de ea.

Cand iesiti in oras impreuna este ca o corvoada

Daca nu mai simti placere atunci cand petreceti timp impreuna, este uns emn ca relatia voastra s-a terminat. Motivul pentru care ai o relatie este ca iti face placere sa petreci timp in doi cu partenerul tau. Cand nu mai exista acest motiv, nu mai exista nici relatia.

Nu aveti nici unul chef sa faceti planuri pe termen lung

Incerci sa faci planuri de vacanta, insa celalalt nu pare entuziast. Nici unul dintre voi nu are chef sa faca planuri care ar cere un angajament pe termen lung. Mai mult, parca nici nu mai vizualizezi un viitor impreuna cu partenerul tau.

Sentimentele caldute fata de celalalt au disparut

Cand te gandesti la partenerul tau iti vine sa zambesti? Te simti fericit doar gandindu-te la el? Daca nu, probabil ca deja te-ai despartit, in sufletul tau, de el, si adevarata ruptura nu va intarzia sa apara.

Nu-i suporti prietenii

In afara de cazul in care este antisocial, sunt sanse mari ca partenerul tau sa petreaca o multime de timp cu prietenii sai. Ca sa fii intr-o relatie serioasa, va trebui sa te intelegi bine cu prietenii lui. Daca nu poti sa-i suporti, relatia voastra este ca si incheiata.

Maria Ionescu

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#cuplu semne despartire, #criza casatorie , #relatii