Secrete pentru o relatie fericita

Marti, 13 Noiembrie 2012, ora 08:10
3405 citiri
Secrete pentru o relatie fericita
Foto: Men\'s Health

In toate relatiile exista momente mai fericite sau mai putin bune. Totul este ca partenerii sa poata vorbi deschis despre ceea ce ii framanta si sa comunice unul cu celalalt.

Barbatii evita adesea sa vorbeasca deschis cu partenerele lor despre situatiile problematice care apar in viata de cuplu, scrie Men's Health. Specialistii in domeniu au supus unui sondaj 61 de barbati necasatoriti, cu varsta intre 18 si 36 de ani.

Multi au marturisit ca vor sa aiba si ei un rol in luarea deciziilor de catre partenere. In cazul in care cei doi nu se consulta de la inceput cu privire la problemele importante ale relatiei lor, atunci totul duce spre despartire, este de parere David Wygant, autorul unei carti in domeniul relatiilor. Unele teme de discutie sunt chiar greu de abordat. Iata cateva dintre acestea:

Testarea impotriva bolilor

Nu conteaza cat de mult sustine celalalt ca nu are boli cu transmitere sexuala. O astfel de problema trebuie abordata la inceputul relatiei. O afectiune care se transmite sexual poate avea consecinte grave pentu intreaga viata. Siguranta pe care o vor avea cei doi parteneri in urma efectuarii testelor le va oferi o viata sexuala mai fericita. Cel mai bine este sa mergeti impreuna la o astfel de testare, caci celalalt s-ar putea simti nedreptatit.

Un nou loc de munca

Daca celalalt are o noua oportunitate de a lucra intr-un alt oras care se afla la distanta de cel in care locuiti, atunci subiectul merita o discutie serioasa. Expertii in domeniu spun ca oamenii sunt egoisti cand vine vorba de decizii cruciale pentru viata lor.

Pusi in fata acestei situatii, partenerii trebuie sa se gandeasca la felul in care legatura dintre ei va fi afectata si daca relatia merita o sansa de la departare. Cel mai bine este sa discutati astfel de subiecte la inceputul relatiei. Despartirile apar si pentru ca doar unul vrea foarte mult un anumit lucru, iar celalat nu il doreste tot atat de tare.

Vacantele si calatoriile

Nu mergeti mereu in acelasi loc de Sarbatori. Daca ati fost la rudele unuia dintre voi o data, atunci data viitoare este timpul sa va duceti la parintii sau rudele celuilalt. Aceste alternante vor face relatia sa mearga mult mai bine. Nici in concedii sa nu alegeti aceleasi destinatii, caci ele vor deveni plictisitoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Ironia lui Nicușor Dan după ce Piedone a venit cu un tricou pe care scria ”Şi eu sunt interlop”: ”Ştim toţi!”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a postat sâmbătă pe Facebook o fotografie în care apare în tribune, la un meci, afişând un tricou cu mesajul: Ştim Toţi!, ca răspuns la mesajul de pe...
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban, ales președintele Forţa Dreptei. "Adevăraţii liberali sunt în acest partid"
Ludovic Orban a fost ales, sâmbătă, 20 aprilie, preşedintele partidului Forţa Dreptei la primul Congres al formaţiunii, adunare la care au participat, la Palatul Parlamentului, peste 1.200 de...
#relatii sex parteneri femei barbati, #despartire boli transmitere sexuala analize , #relatii