Secretele seductiei: Ce sa nu faci la prima intalnire (II)

Joi, 13 Decembrie 2012, ora 22:22
7971 citiri
Secretele seductiei: Ce sa nu faci la prima intalnire (II)
Foto: irishcentral.com

A seduce o femeie inseamna a iesi din tipare si a respecta anumite reguli. Unele, din contra, nu trebuie respectate, ele fiind doar mituri perpetuate in mod fals de-a lungul timpului.

Conform revistei Men's Health, barbatii trebuie sa tina cont de faptul ca uneori este bine sa nu respecte aceste "reguli". Iata care sunt acestea:

Cele trei zile

Nu trebuie neaparat sa tii cont de regula conform careia trebuie sa o suni dupa trei zile. In epoca tehnologiei, regula telefonului este perimata, mijloacele de comunicare fiind prea multe. Noua regula este sa o suni atunci cand simti ca asa trebuie sa faci. Totusi, nu o face in noaptea primei voastre intalniri. Cand suni pe cineva, in special o femeie, arati ca ai totul sub control si stii ce vrei.

Cine plateste?

La primele intalniri tu trebuie sa fii cel care plateste consumatia. Mai tarziu, insa, acest aspect nu mai este obligatoriu. Trebuie sa observi daca ea ofera ceva. Daca o face si are intentia de a contribui, atunci ai face bine sa o tii langa tine, caci este o persoana deosebita. Acest lucru arata ca este o femeie independenta.

La masa sau in alta parte?

Regula intalnirii la cina sau la masa este si ea perimata. Alege un loc neconventional sau chiar o activitate inedita in doi. Mersul cu bicicleta este una dintre ele. Va puteti plimba si printr-un magazin de antichitati sau vechituri, incercand astfel sa spargeti regulile. Vei vedea, in plus, si cat de spontana este ea.

Banii?

Cel mai bine, in cazul in care ai intentii serioase, este sa vorbiti deschis despre bani. Relatiile pe termen lung necesita lamurirea unor astfel de probleme. Ar fi un semn de iresponsabilitate sa nu o faci.

Cum o ceri in casatorie

Daca vrei sa o ceri in casatorie, trebuie sa respecti si ceea ce isi doreste ea. Daca vrea sa o ceri si de la tatal ei, atunci fa-o. Acest gest este unul perimat in zilele noastre si a devenit o exceptie. El ii intoarce pe cei doi din cuplu inapoi in timp. Dar pentru fericirea celei iubite nimic nu trebuie lasat la o parte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#sfaturi prima intalnire, #reguli prima intalnire, #barbati prima intalnire, #sex prima intalnire , #relatii