Timid cu femeile? Cum sa devii increzator in tine intr-o saptamana

Sambata, 08 Iunie 2013, ora 10:35
7283 citiri
Timid cu femeile? Cum sa devii increzator in tine intr-o saptamana

Siguranta de sine in fata unei femei este o chestiune de educatie si alegere personala. Daca nu o aveti de acasa si daca n-ati dobandit-o singur, este timpul sa treceti la treaba.

Nu fiti ingrijorat, n-o sa doara si nici n-o sa ceara eforturi supraomenesti. Va trebuie doar cateva minute de exercitiu pe zi si o sa mearga in cateva zile. Veti ajunge sa va mirati singur cat de de usor este si cat timp ati pierdut pana acum.

Totul este o chestiune de schimbare de atitudine fata de sine. "Exteriorizati-va" ca si cum ati face un pas lateral, si priviti-va ca pe o alta persoana, foarte cunoscuta. Analizati-va cu sange rece.

Pro si Contra. Puneti pe hartie calitatile dvs. Puneti pe hartie defectele dvs. Comparati-le. Veti vedea ca sunteti un om mult mai bun decat ati fi putut crede. Priviti-va cu indulgenta, prietenie si umor.

Femeia. Acum scrieti calitatile si defectele femeii pe care o vizati. Aceasta analiza nu face decat s-o "umanizeze" in fata dvs, sa va arate ca, la urma-urmei, si ea este doar un om, cu defecte si calitati. Scrieti ce ii place si ce ii displace. Vedeti care sunt asteptarile ei de la un partener.

Ce lipseste? In urma dublei analize, vedeti care sunt lucrurile care va lipsesc pentru a o cuceri. Probabil ca sunt foarte putine si usor de indreptat, odata identificate.

Punctele de interes. Femeia dorita are, cu siguranta, o seama de subiecte preferate. Documentati-va putin asupra lor, fara sa deveniti doctor in materie, dar sa-i dati senzatia ca aveti puncte de interes comune.

Complimente. Orice femeie devine brusc atenta si amabila daca ii adresati un compliment scurt, simplu. Acesta se poate materializa pana si intr-o privire admirativa. Nu exagerati cu remarcile referitoare la fizicul ei, ci mai degraba la tinuta, ascutime de minte ori bun-gust.

Gesturile. Fara sa vrea, femeia cere, are nevoie de atentie si ingrijire, pentru ca asa este programata genetic. Faceti gesturi mici: oferiti-i foc, ajutati-o sa se imbrace, turnati-i in pahar, dati-i o floare.

Calm. Incercati sa nu fiti agitat, pentru ca veti intra in panica; agitatia este semn de frica, iar frica este cel mai frecvent sentiment la barbatii care se blocheaza in fata unei femei.

Detasare. Vorbiti-i ca si cum ati prieteni si confidenti de cand lumea. Priviti-o cu ochii si mintea acelei persoane inteligente si placute care sunteti, de fapt, in adancul sufletului dvs.

Ascultati. Tot din cauza geneticii, femeile sunt persoane care tind sa vorbeasca mult. Fara sa exagerati, lasati-o sa se desfasoare. Asta va ofera doua avantaje: in primul rand, va scuteste pe dvs de eforturi de imaginatie; in al doilea rand, se dezvaluie si puteti afla despre ea o multime de lucruri folositoare pe mai departe.

Auto-ironia. Daca simtiti ca va "pierdeti" din cauza timiditatii, auto-ironizati-va. Instinctul matern o va indemna sa va sara in ajutor si sa va ocroteasca, la randul ei, ca pe un copil. Asa castigati un mare punct.

Rasul. Glumiti frecvent. Un simplu zambet duce la eliberare de endorfine. Rasul face sa tasneasca acesti "hormoni ai placerii". Ea va asocia cu dvs pe viitor senzatia de bine, de relaxare, de placere si va va cauta compania.

P.S. Nu ca lucrurile ar sta altfel pentru femeile timide...

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#sfaturi barbati timizi, #sfaturi timiditate, #sfat incredere sine , #relatii