Tipuri de barbati de care orice femeie trebuie sa se fereasca

Marti, 24 Martie 2015, ora 11:43
10196 citiri
Tipuri de barbati de care orice femeie trebuie sa se fereasca
Foto: The Urban Dater

Te afli in cautarea unui barbat cu care sa incepi o relatie? Inainte de a face urmatorul pas ar fi bine sa analizezi cateva tipuri de care trebuie sa te fereste.

Barbatul care tocmai a incheiat o relatie. Acesta este intr-o perioada de tranzitie si s-ar putea sa para indragostit, desi el doar simte diferenta dintre tine si fosta partenera, arata Times of India.

Asa cum spune si zicala "No money, honey", trebuie sa fii atenta la situatia financiara. Asta nu inseamna ca trebuie sa fii materialista si sa te orientezi catre un tip cu bani, dar nici sa fii tu stalpul cuplului.

Tipul care te compara cu fosta partenera. "Tu esti buna, dar ea era mai buna!". Acest lucru trebuie sa te puna pe fuga, pentru ca inca nu a trecut peste relatia veche. Poate chiar sa iti spuna ca tu esti mai buna decat fosta. Nu conteaza. Acelasi lucru inseamna.

Barbatii au tendinta de a mai simti ceva pentru fosta partenera de viata chiar dupa ce relatia se incheie. Asa ca daca noul tau iubit pastreaza legatura cu femeia cu care a format un cuplu, acest lucru nu este tocmai bun.

Flirteaza in asa fel incat sa nu iti reziste niciun barbat

Dragoste la prima vedere? Se intampla cateodata si in realitate, dar mai des in romane si filme. Asa ca daca iti spune "Te iubesc" prea curand sunt mari sanse sa nu fie sincer.

Nu poate accepta "Nu" ca raspuns? Atunci are o problema. Nu conteaza ca e vorba doar despre postul TV la care va uitati. Gandeste-te pe mai departe unde se poate ajunge.

Baiatul mamei? Nu este deloc un semn bun. Oricand te poti trezi ca mama lui se transforma in Jane Fonda in filmul "Monster-in-law".

Traieste pe banii parintilor? De asemenea, nu este este deloc de bine daca partenerul tau are peste 25 de ani si inca il intretin parintii. Cum va reusi sa fie capul familiei.

A.G.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#femei barbati evidat, #femei sfaturi intalniri, #femei sfaturi relatii , #relatii