Fii mereu surprinzatoare intr-o rochie Ramona Badescu

Advertorial
Vineri, 19 Martie 2021, ora 14:49
6271 citiri
Fii mereu surprinzatoare intr-o rochie Ramona Badescu
rochie Ramona Badescu FOTO: ramonabadescu.ro

Femeile adora evenimentele sociale, pentru ca se presupune ca atunci trebuie sa se aranjeze si sa se imbrace cu rochii care sa le faca sa arate ca adevarate regine. Petrecerile inca sunt in toi, chiar daca in alte conditii si in grupuri mai restranse. Chiar si asa, o femeie nu isi poate face aparitia oricum la un party, ci neaparat intr-o rochie care sa sa-i faca pe toti sa intoarca privirea dupa ea. Cu siguranta vei obtine acest efect intr-o rochie marca Ramona Badescu.

Rochiile lungi - potrivite pentru orice silueta

O rochie lunga cade perfect chiar si pe cele mai voluptouase dintre forme, in special una silky ca cea de la Ramona Badescu. Este potrivita chiar si pentru persoanele scunde, iar dupa modificarile de rigoare si incaltamintea potrivita, chiar si cele mai mici persoane vor pacali lumea din jur.

O rochie lunga ascunde multe lucruri de care o femeie se poate simti nesigura, la acest capitol fiind greutatea si inaltimea. Cand te imbraci intr-o astfel de rochie, continuitatea materialului de la baza gatului pana in pamant, vor reda un plus de inaltime si suplete oricarei femei. In special materialul matasos, care atrage si reflecta luminile din jur, vor face ca femeia care face fiecare miscare in aceasta, sa para cat mai naturala, dar cu un aspect perfect al siluetei.

Cand vine momentul sa alegi o rochie lunga pentru un eveniment important, trebuie sa iei in considerare mai multe aspecte. Mai intai de toate culoarea este extrem de importanta, iar daca este un eveniment cu un dress code strict cum ar fi imbracamintea neagra, Ramona Badescu dispune de variante de rochii in aceasta non culoare. Poti opta pentru cea cu croi in A care cade usor peste corp sau pentru cele mai indraznete, pot opta pentru cea in stil sirena, pentru a-si etala cu incredere formele.

Alege o rochie in nuanta anului

Galbenul este vedeta din lumina reflectoarelor in acest an si la fel te poti simti si tu intr-o rochie Ramona Badescu in aceasta nuanta vibranta. Daca ai o personalitate puternica si nu ti-e frica sa te exprimi, galbenul este nuanta care aduce pozitivitate, optimism, fericire tuturor celor care te vad pe ringul de dans.

Daca simti ca nu te poti plia pe aceasta culoare, exista si alte variante dintre care poti sa alegi. Ramona Badescu dispune in cadrul magazinului online de o paleta impresionanta de nuante fermecatoare. Cu o rochie rosie cu siguranta nu vei da gres niciodata si sunt in special preferate de femeile care au incredere in ele si sunt pasionale in tot ce isi propun sa faca.

Nuantele pastelate sau movurile sunt iarasi indragite, mai ales ca primavara e chiar dupa colt. Aduc un plus de feminitate aparitiei tale si cu siguranta sunt o buna achizitie de adaugat colectiei de acasa.

Albastrul regal este o culoare care impresioneaza de fiecare data, fiindca exprima putere, noblete si te duce cu gandul la o viata de basm. Indiferent de culoarea care se pliaza cel mai bine personalitatii tale, materialele desavarsite ale creatiilor Ramona Badescu te vor face sa te simti ca o adevarata contesa in fiecare dintre ele. Intra pe www.ramonabadescu.ro sa descoperi toate colectiile.

Contact: 0762812854 sau 0751355989

Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
#rochie lunga, #rochie, #ramona badescu , #rochii