Rochia neagra, intre eleganta si perfectiune

Vineri, 23 Octombrie 2009, ora 12:36
14368 citiri
Rochia neagra, intre eleganta si perfectiune

Rochia neagra este solutia ideala atat pentru femeile care au un corp de invidiat, dar si pentru cele pe care natura nu le-a inzestrat cu cele mai frumoase forme, dar vor sa fie totusi elegante.

Rochia neagra este atemporala, necesara stilului feminin si plina de farmec. De aceea, fiecare femeie trebuie sa aiba un astfel de element vestimentar in garderoba sa.

Mereu sexy si mereu la moda, rochia neagra poate fi intotdeauna reinventata, folosind destept accesoriile.

Femme Actuelle va da cateva sfaturi despre cum sa alegeti rochia neagra potrivita, dar si cum sa o purtati corect.

Atunci cand vreti sa jucati cartea elegantei trebuie sa optati pentru o rochie mulata cu centura lata pe talie.

Pantofii cu toc si o geanta supradimensionata sunt esentiale pentru a va intregi tinuta.

Trebuie sa evitati insa bijuteriile voluminoase, optand pentru un lant simplu si discret.

Atunci cand iesiti seara in oras cu prietenii trebuie sa purtati neaparat o rochie neagra accesorizata cu strasuri sau alte elemente stralucitoare.

Acest tip de tinuta va ajuta femeile care nu au sanii prea mari sa para mai voluptoase, iar cele care au burta putin proeminenta sa o poata ascunde.

Este esential sa nu mai purtati la aceasta tinuta alte bijuterii, fiind suficient de stralucitoare asa cum e. Pentru un efect glamour, purtati rochia cu un ciorap negru opac si tocuri vertiginoase.

Tot pentru iesirile in oras puteti alege o rochie neagra formala, pe care sa o accesorizati insa cu gust. Fiind vorba de o rochie simpla, accentul cade pe bijuterii si machiaj.

Rochie neagra cu butoni pe talie? Absolut chic. Aceasta rochie este perfecta pentru femeile care au soldurile late, deoarece ascunde aceasta parte a corpului. In schimb, pune accentul pe talie si burta.

Feriti-va de machiajul strident, pentru o imagine sobra si eleganta si pentru a evita riscul de a arata ostentativ.

Putin cam plinuta? Alegeti o rochie neagra care dezvaluie doar punctele tari ale corpului vostru. Puteti alege chiar o rochie putin creponata in partea de sus si cu linii fine in zona taliei.

Indrazneste sa dai putina culoare prin pantofi sau o poseta originala.

Pentru femeia care adopta un stil urban, o rochie neagra larga, din matase combinata cu dantela, este ideala. Are avatajul ca poate fi purtata si cu un sacou.

Petru tinuta de zi cu zi, puteti alege o rochie neagra din bumbac. Nasturii micuti din partea din fata dau un aspect feminin modelului.

Trebuie sa purtati neaparat tocuri pentru a alungi linia corpului si sa accesorizati tinuta cu cercei colorati.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#rochie neagra, #rochie eleganta, #tinuta sexy , #rochii