Rochiile casual - ce trebuie sa stii cand faci o noua achizitie?

Advertorial
Marti, 03 Iulie 2018, ora 11:48
19421 citiri
Rochiile casual - ce trebuie sa stii cand faci o noua achizitie?

Pentru urmasele Evei, rochia este considerata unanim piesa vestimentara care reuseste cel mai bine sa evidentieze feminitatea si frumusetea. De aceea, rochiile, intr-o diversitate exuberanta de modele si culori, sunt unele dintre alegerile preferate ale doamnelor si domnisoarelor in aproape orice ocazie.

Dar pentru ca aceste piese vestimentare atat de indragite sa emane intradevar feminitate si farmec trebuie alese modelele potrivite in functie de silueta celor care le poarta.

Astfel, chiar daca sunteti adeptele celor mai noi tendinte din moda sau preferati tinutele mai clasice, cel mai bine este sa va limitati doar la acele modele care se potrivesc taliei, precum si staturii proprii.

Astfel, nu are rost sa va va incapatanati sa adoptati acele modele pe care le-ati admirat in vitrinele magazinelor si pentru ca fac parte dintr-o colectie noua de rochii casual, office, de ocazie sau de zi vi le doriti cu orice pret, desi sunt destinate pentru alt gen de conformatii.

O tinuta casual presupune personalizarea stilului, accente de culoare si materiale comode, fara pretentii, incaltaminte comoda, materiale elegante.

Expunerea pielii este foarte importanta pentru o tinuta casual, fustele sau rochiile se potrivesc de minune si merg alaturi de topuri fara bretele sau alte articole vestimentare foarte lejere si usor de purtat la o plimbare sau chiar la job.

Ca sa aveti o tinuta casul puteti purta la urmatoarea iesire cu prietenii rochii casual de la Prettymoda, din materiale de calitate superioara, cu o croiala adaptata stilului, pentru un confort sporit.

Scurte sau lungi, cu maneci sau cu spatele gol, intreaga gama de rochii online existenta iti ofera variante multiple, din care poti alege modelul care te reprezinta si in care sa te simti comoda.

In plus, modelele absolut incantatoare se regasesc intr-o gama diversificata de culori, modele si texturi, din care o poti alege pe cea care iti reprezinta stilul vestimentar.

Astfel, daca avem o conformatie cu umeri ingusti, solduri mai late, este recomandat sa punem accent pe talie, dar si in zona umerilor, sa alegem rochii in A, cu decolteuri adanci, cu volanase in zona bustului, modele mai evazate in partea inferioara.

Daca avem umerii lati, trebuie sa ne ferim de rochitele cu bretele foarte subtiri sau chiar fara si sa optam pentru modelele in clos, cu un umar dezgolit sau cu bretele late, cu decolteuri cat mai discrete.

Daca ne incadram in tipul atletic, fara o talie accentuata, cu bust de dimensiuni mici, cele mai potrivite modele de rochii sunt cele in clos, cele la care poti accesoriza o curea sau au cordon care sa marcheze talia, dar si cele tip baby-doll, cu imprimeuri si tot felul de detalii in zona bustului.

Pentru categoria clepsidra, care presupune cea mai dorita proportionare a formelor, variantele potrivite sunt, cu siguranta, multe si generoase si permit abordarea majoritatii modelelor de rochii pentru orice ocazie.

Iar toamna mai putem purta si rochii casual, pe care putem sa le potrivim la trench-uri, paltoane subtiri, sacouri si de ce nu, geci de piele.

Putem face tot felul de combinatii, mai indraznete sau clasice, putem combina materiale si texturi diferite, culori pastelate cu unele mai tari sau ne putem alege o culoare reprezentativa si in jurul ei sa construim tinute.

Sunt nenumarate posibilitati si trebuie doar sa ne lasam imaginatia sa lucreze pentru noi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#rochie casual , #rochii