Unde gasesti cel mai bun atelier de croitorie din Bucuresti

Advertorial
Vineri, 29 Ianuarie 2021, ora 16:29
11735 citiri
Unde gasesti cel mai bun atelier de croitorie din Bucuresti

Te imbraci exclusiv cu haine croite dupa reviste de moda? Cauti o rochie eleganta personalizata pe corpul tau? Comanda una de la cel mai bun atelier de croitorie din Bucuresti si va fi realizata exact asa cum iti doresti. Si atunci nu va mai fi nevoie sa ajustezi rochia conform conformatiei corpului tau, platind in exces. Nu trebuie sa cumperi rochii nepotrivite. Cu rochii la comanda de la cel mai bun atelier de croitorie din Bucuresti te vei imbraca cu bun gust si simt al proportiei. Vei fi fericita sa porti cele mai frumoase rochii.

Cusutul de rochii la comanda este creativitatea maestrilor

Croiala la comanda a fost apreciata in toate timpurile, chiar si in prezent cand moda este expusa in vitrinele magazinelor. Mai mult, croirea rochiilor la un atelier de croitorie castiga avant, fiind oferite noi tehnologii, finisaje, accesorii, o gama intreaga de posibilitati pentru exprimarea individualitatii femeilor. Atelierul de croitorie de rochii la comanda Picasso din Bucuresti respecta tendintele modei, poate lucra cu orice tip de tesaturi si foloseste tehnici moderne de cusut. Designerii atelierului creeaza modele exclusive pentru cliente, sugerand ce este mai bine sa evidentieze tinutele in ceea ce priveste conformatia corpului, imaginea si ce ar trebui sa ascunda o femeie care prezinta imperfectiuni. In cele din urma, orice idee poate fi adusa la viata, calitativ, de croitorii calificati, care sunt indragostiti de profesia lor. Asa isi mentin prestigiul ca cel mai bun atelier de croitorie din Bucuresti.

Posibilitati de a croi o rochie de dama

Posibilitatile de a croi o rochie de dama sunt nelimitate. La rochia ta vor lucra maestri de prima clasa, fiecare fiind specializat in domeniul sau. Datorita unei game largi de servicii, imposibilul nu este imposibil, deoarece aici se pot comanda rochii de orice complexitate.

Rochii de fiecare zi. Specialistii atelierului de croitorie ofera modele de rochii business, urban, stil clasic, tineresti, de plaja, rochii retro ale stilului anilor 50-60, acum revenit la moda etc.

Rochii de nunta. Tinuta miresei poate fi exclusiva doar prin croiala individuala si la moda.

Rochii de seara. Croitorii de la atelierul de croitorie Picasso iti pot coase cele mai bune tinute pentru aniversari, receptii de seara, restaurant sau club.

Rochii pentru banchet. Pentru tinerele domnisoare fermecatoare, sunt oferite modele de rochii de banchet individuale, conform trupului fraged al fetelor tinere.

Rochii de bal. Daca ai nevoie de rochii pentru dans, spectacole de teatru sau un eveniment tematic, poti comanda la atelierul de croitorie Picasso.

Tesaturile pot fi oricare, deoarece exista o gama larga de optiuni, dar poti aduce si propria ta tesatura. Croitorii iti vor spune despre proprietatile sale, vor modela viitorul produs, vor discuta despre perspectiva imaginii tale, vor discuta detaliile croielii si finisarii, dupa care, vor realiza modele de baza pentru tine.

Cat de perfect se potrivesc pe trup rochiile tale?

Un adevarat maestru de la un atelier rochii, tine cont de particularitatile structurii corpului tau, realizand o croiala potrivita pe talie, piept, solduri. Poti comanda cu increderea croiala celor mai frumoase rochii, deoarece in atelierul de croitorie Picasso fiecare croitor detine abilitati nu numai universale, ci si specifice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#atelier croitorie, #atelier croitorie bucuresti, #atelier rochii , #rochii