Cum să porți un cardigan? Ghid de stil pentru femei

Advertorial
Marti, 24 August 2021, ora 14:58
7124 citiri
Cum să porți un cardigan? Ghid de stil pentru femei
cardigan FOTO: bolf.ro

Cardiganul este o piesă vestimentară în tendințe în acest sezon. Chiar dacă este un item practic și confortabil, nu este atât de ușor de integrat într-o ținută. Dacă nu acorzi atenție deosebită detaliilor vestimentare este posibil să obții un look care nu îți placă.

Pentru a evita să arăți cu câteva kilograme în plus atunci când porți un cardigan poți ține cont de câteva reguli vestimentare. Un ghid de stil pentru femei este tot ce ai nevoie pentru a purta cu brio un cardigan trendy.

Ce lungime de cardigan ți se potrivește

Fiecare femeie este unică, la fel și corpul, proporțiile și formele ei. Așadar, anumite modele de cardigan îți vor flata silueta, iar altele din contră, nu îți vor pune în valoare calitățile. Poți determina care este lungimea potrivită doar dacă vei încerca mai multe modele. Dar ca regulă, o femeie plinuță ar trebui să evite acele modele care sunt mai strânse și pot alege modele ample, lungi. Femeile suple pot purta cardigane strânse în talie și se pot orienta atât către modele midi cât și către cele mai lungi.

Descoperă modele disponibile în magazin Bolf. Cu ajutorul acestora vei crea outfituri casual relaxante ori urbane incendiare. Ai modele minimaliste cu versatilitate ridicată, dar şi cardigane ce impresionează prin croi modern şi coloristica bogată. Toate piesele recomandate se disting prin calitate excepţională.

Ce să porți cu un cardigan deschis

Cardiganale pot fi asortate în multe moduri. Acestea pot fi asortate cu rochii sau se pot purta cu topuri, bluze și pantaloni.

Poți să pui o curea, dacă ți se parte că ies prea multe straturi în evidență sau îl poți lăsa deschis – cardiganele pot fi purtate la fel de elegant în ambele variante.

Atunci când îți place un model de cardigan, dar ai senzația că este prea larg pentru formele tale, poți apela la un truc comandând unul cu o măsură mai mică decât cea pe care o porți, pentru a arată mai suplă.

Ce pantaloni asortezi la cardigan

Cel mai important lucru de care trebuie să ții cont atunci când porți un cardigan este să te asiguri că nu începi să te pierzi printre atâtea haine. Dacă ai ales un cardigan supreadimensionat și larg, atunci optează pentru pantaloni mulați sau drepți, în niciun caz pentru unii la fel de largi precum cardiganul. Dacă alegi un cardigan decupat sau unul scurt, poți purta inclusiv pantaloni largi cu talie înaltă.

Ține cont de tendințe

La fel că orice alt articol de îmbrăcăminte, moda cardiganelor trece prin schimbări și evoluează. Tendințele actuale aduc în atenția iubitoarelor de modă, modele de cardigane care pun în valoare silueta și flatează formele indiferent cum sunt acestea. Este însă important să alegi un model care ți se potrivește și se încadrează stilului tău personal.

În acest sezon sunt în tendințe cardiganele lungi. Însă dacă acest model nu te avantajează poți opta pentru un cardigan midi până la jumătatea coapsei. O combinație spectaculoasă este cea cu tricou cu imprimeu grafic și cardiganul lung, această juxtapunere va fi una cu adevărat rafinată, având la bază doar piese simple. Completează ținuta și cu niște ghete chic și vei obține un look complet în tendințe cu care vei atrage toate privirile.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#cardigan, #asortare cardigan, #stil , #stil