Cum sa porti tinutele de tranzitie ale sezonului

Advertorial
Miercuri, 17 Februarie 2021, ora 08:00
4843 citiri
Cum sa porti tinutele de tranzitie ale sezonului

Stim ca primavara pare departe in momentul asta, dar cu totii abia asteptam zile mai calde pentru a ne simti mai relaxati. Abia asteptam sa infloreasca totul si sa ne plimbam in parc sau zilele in care ne bem cafeaua afara, la soare!

Dar perioada cu temperaturi de tranzitie e una dificila pentru ca nu mai stii ce sa porti... Atunci cand esti in dubii, combina piese de primavara cu piese de iarna, in functie de ocazie si locul in care te vei afla! Iata cateva sfaturi cu ajutorul carora nu vei da gres in urmatoarea perioada.

Culori 'tari'

E clar ca ne dorim din ce in ce mai multa culoare in viata noastra, iar culorile puternice sunt perfecte pentru asta. Incearca de acum combinatiile sezonului de primavara: roz + verde, galben + portocaliu, albastru + roz.

Daca alegi tinute on pe ton inseamna ca ai libertatea de a purta accesorii indraznete cu tinute inocente. In zilele mai calde, poarta o rochie sau fusta plisata, botine si o geanta din piele lacuita colorata.

Poarta o fusta midi cu imprimeu extravagant cu un pulover in nuante pastel si botine cu toc kitten. Pentru o aparitie de impact, alege un botine albe.

Doar pentru ca nu iesi in fiecare zi din casa nu inseamna ca pasiunea ta pentru tinute elegante trebuie pusa pe stop. Urmareste tendintele si alege-ti noi piese cu ajutorul carora sa poti face suprapuneri pentru primavara care urmeaza: bluze cu printuri florale, costume cu pantaloni in culori de serbet, sandale si sosete, pantofi stil mocasini de culoare neagra, purtati cu sosete albe, o geanta cu imprimeu animal print.

Balerini extra feminini

Alege un outfit stylish cu balerini: o pereche de colanti cu fusta ta midi, in aceeasi nuanta, si completeaza totul cu un tricou simplu si jacheta sau sacou, pentru cel mai relaxat look!

O pereche de balerini din piele soft vor fi perfecti pentru momentul in care vrei ceva feminin cu care sa porti blugii baggy sau drepti. Combina totul cu un model din gama de geci de dama de iarna, matlasate sau stil camasa din flanel, pentru extra puncte de stil!

In tendinte acum, pantalonii tricotati, confortabili, se potrivesc de minune cu pantofii putin mai eleganti: mocasini sau balerini. Acest tip de incaltaminte va fi vedeta noului sezon, putand fi accesorii importante si pentru pantalonii de costum, blugi, culottes sau bermude in zilele foarte calde!

Accesorii, accesorii, accesorii!

Cel mai frumos mod prin care iti poti 'actualiza' tinuta de iarna e cu accesorii colorate. Coliere cu pietre colorate, cercei aurii, inele cu design minimalist sau maximalist, toate pot fi piesele de rezistenta in orice tinuta, chiar si alaturi de un tricou simplu, blugi relaxati si un sacou clasic!

Un touch foarte original poate fi un ceas barbatesc, cu care iti poti purta toate bratarile extra feminine si colorate. Cauta un model masiv din selectia de ceasuri pentru barbatii moderni de pe Fashion Days!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#stil, #stil feminin , #stil