Fii indraznet! Decoreaza-ti casa in nuante de verde!

Miercuri, 04 Noiembrie 2009, ora 12:43
26000 citiri
Fii indraznet! Decoreaza-ti casa in nuante de verde!

Atunci cand decizi sa iti redecorezi casa trebuie sa tii cont de stilul de mobilier si sa alegi o culoare care iti va permite sa imbini tot intr-un stil armonios.

In acest sens, verdele este culoarea perfecta care iti permite sa realizezi de efectul pe il doreste in fiecare camera a casei.

De la verde pur si pana la verde albastrui, aceasta culoare nu te va incanta doar vizual, dar ii va da casei tale aspectul de camin la care ai visat.

Pentru a invata cum si mai ales cat trebuie sa te folosesti de aceasta culoare, Femme Actuelle iti da cateva sfaturi practice. Iata ce culori poti folosi:

1. Verde turcoaz - luminos.

Verdele turcoaz este o culoare stralucitoare, care trebuie utilizata cel putin pe un perete dintr-o camera.

Fiind o culoare destul de indrazneata, este de preferat sa o folositi intr-o camera luminoasa, altfel fiind riscant sa o folositi intr-o camera unde nu patrunde soarele.

Aceasta nuanta aduce un suflu de energie. Daca o folositi in camera de zi este indicat sa decorati cu mobilier mai inchis la culoare.

2. Verde de nuanta apei - linistitor.

Este ideal in dormitor sau baie, deoarece poate inlocui albastrul. In baie, pentru a avea luminozitate, combina verde deschis cu un alb-crem. Prospetimea va fi efectul garantat.

In bucatarie, o puteti utiliza, de asemenea, pentru un efect de "curatenie".

3. Verde menta - revigorant.

Se potriveste perfect intr-o camera aglomerata. Puteti apela si la o combinatie cu galben pal sau culoarea piersicii.

4. Verde inchis - folosit cu grija.

Verde inchis este o culoare care trebuie sa fie tratata cu multa atentie cand vine vorba de decoratiuni. Desi da un aspect intunecat, daca stii cum sa il folosesti, poti sa iti amenajezi o camera chic.

Poate fi folosit intr-o camera de zi sau in bucatarie, prin combinarea acestuia cu elemente specifice.

5. Verde anason- racoritor.

Aceasta culoare este foarte racoritoare, dar poate deveni obositoare daca este utilizata pe o suprafata mare.

Combina, prin urmare, aceasta nuanta cu alte culori cum ar fi roz stins, portocaliu temperat, sau mai degraba luminosul turcoaz. Aceste combinatii sunt ideale pentru camera copilului.

6. Verde jad - opulenta

Va place stilul oriental? Alegeti verde jad! Va conferi o atmosfera plin de farmec oricarei camere. Poate fi asortat cu accesorii sau mobila cu tonuri de aur si argint sau mobilier din lemn inchis la culoare.

7. Verde olive - surprinzator

Culoarea verde-masliniu este perfecta cand vine vorba de decor. Dar nu trebuie folosita oriunde, ci doar inr-un decor clasic. Peretii de culoare verde-olive cu mobilier alb reprezinta o combinatie excelenta.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#decor verde, #casa in verde, #nuante verde, #culoare casa, #culoare pereti casa , #stil