Gaming - din placere, faci performanta doar daca investesti in anumite produse

Advertorial
Vineri, 05 Iunie 2020, ora 13:24
5914 citiri
Gaming - din placere, faci performanta doar daca investesti in anumite produse

Generatiile actuale de tineri sunt tot mai atrase de ideea de jocuri duse la nivel de performanta.

Asa s-a ajuns si la un nivel crescut al celor cu probleme din cauza unei vieti sedentare.

Cum a inlatura aceasta activitate din viata lor nu este un scenariu posibil, au aparut solutiile pentru astfel de situatii. Una din acestea se refera la scaunele speciale, de tip gaming pe care doritorii sa le foloseasca in decursul orelor indelungi de joc.

Un scaun gaming este in primul rand cel ce respecta principiile ergonomice, ajuta la a avea o postura corecta in timpul jocului si sporeste starea de confort.

De obicei vorbim despre sezut si spatar buretate, cu manere suport pentru brate, scaun ce se ajusteaza la intaltime, are sau nu balans, dar in mod cert are si roti in dotare.

De ce costa scaunele de gaming atat de mult?

De obicei, astfel de scaune sunt ceva mai scumpe decat cele clasice pentru PC. La Unic Spot, un magazin online cu mic mobilier, produse pentru casa sau decor, regasim optiuni la capitolul scaune gaming. Sunt preturi dintre cele mai variate, chiar si cromatic vorbind.

Este de la sine inteles in primul rand ca pretul este mai mare justificat prin forma scaunelor de acest gen - au balansoar in dotare si suport pentru picioare spre exemplu.

Robuste, complexe, multifunctionale, scaunele de gaming au in vedere pozitii confortabile pentru utilizator. Sunt deci premium, realizate din materiale de calitate, fiind tapitate.

Cum alegi un scaun de gaming potrivit pentru tine

Marele avantaj al unui astfel de scaun se refera la ajustarea sa in functie de inaltimea celui care il foloseste. Asadar cu piston in dotare, cu un schelet suficient de rezistent, cu roti si cu spatar inalt, scaunele de gaming sunt in mare parte alese in functie de preferinte cromatice, daca sunt indeplinite aceste pretentii.

Scaunele de acest gen disponibile la Unic Spot se pot regla, la unghi de pana la 180 de grade. Ce este absolut important se refera la nevoia ca in pozitia de sezut genunchii sa fie flexati, la 90 de grade si sa atinga podeaua. Altfel, nu este de mirare ca apare durerea de picioare, din cauza presiunii pe gamba, cand coloana este fortata din cauza unei pozitii inconfortabile.

De asemenea, relevanta este pozitia pe spate. Este o alta pozitie ce va permite confort deplin utilizatorului. Daca spatiul va permite o astfel de maniera de utilizare, va ramane probabil necesara alegerea scaunului de acest gen tinand cont de rezistenta sa.

Ce greutate suporta si detalii despre producator, de ce nu, pot fi utimele aspecte de interes, inainte de achizitie. Insa fara a fi complicat, magazinele online precum Unic Spot, pun la dispozitie variante diverse de astfel de scaune. In varianta complexa, un scaun de gaming cu toate accesoriile incluse cum este si perna pentru spate, cu spatar inalt poate costa si peste 700 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#scaune online, #scaune gaming, #mobilier online , #stil