Sandale cu platforma - Incaltaminte la moda pentru zilele calde

Advertorial
Miercuri, 19 Mai 2021, ora 19:16
5481 citiri
Sandale cu platforma - Incaltaminte la moda pentru zilele calde
sandale cu platforma FOTO: ccc.eu/ro

Trebuie sa recunosti ca iubesti starea de bine si confortul ridicat pe care le asigura o pereche de sandale cu platforme. Da, vorbim despre acele articole de incaltaminte care iti permiti sa fii sic, confortabila si in acelasi timp feminina.

Cum sa creezi tinute impecabile cu sandale cu platforma?

Nu trebuie sa fii o fashionista impatimita pentru a te bucura de un look wow cu aceste articole de incaltaminte inedite. Farmecul lor cu greu poate si nega, chiar starea de confort pe care o asigura, te determina sa porti sandale cu platforma cu orice ocazie.

Tinute lejere cu rochii si sandale cu platforma

Temperaturile prietenoase te imbie a porti tot mai des rochii si fuste. Daca vrei sa creezi outfituri impecabile cu aspect exceptional nu ezita sa alegi rochii! O pereche de sandale cu platforma pune in valoare rochiile lungi lejere cu imprimeuri florale, pe cele pe care le asortezi cu palarii de paie expresive cat si pe cele create cu rochii midii ce pun in valoare o talie bine conturata. La fel de usor porti sandale cu platforma cu rochii scurte si genti de umar, dar si cu rochii lungi, vaporoase de plaja.

Outfituri cu blugi scurti, topuri incendiare si platforme

Tinutele de vara lasa la vedere multa piele. Poti alege sa conferi un plus de feminitate tinutei cu blugi scurti si tricouri comode, alegand o pereche de sandale cu platforma inalta. A astfel de tinuta iti asigura libertate de miscare, si totodata doza necesara de vitamina D. Selecteaza sandale negre, realizate din piele daca doresti sa ai un plus de versatilitate si sandale cu platforme in culori dinamice daca-ti doresti sa creezi outfituri incendiare.

Chino, capri, fuste pantaloni, salopete si sandale cu platforma

Sandalele cu platforma sunt foarte versatile si asigura oportunitati numeroase pe parte de asortabilitate. Poti purta sandalele preferate cu pantaloni chino si camasi subtiri si ai tinute semiformale geniale, insa la fel de usor pot asorta platformele preferate cu pantaloni capri si tricou marinaresc. Crezi tinute lejere cu spirit de vacanta exceptionale. Asorteaza accesoriile preferate si bucura-te de confort si aspect inedit.

Fusta pantaloni poate fi vedeta tinutelor de vara. Pentru ca iubesti libertatea si aerul urban nu eziti sa porti cu orice ocazie fuste pantaloni si topuri expresive. Asorteaza o pereche de adidasi daca vrei sa te bucuri de un outfit in stil cosmopolit si o pereche de sandale cu platforma daca doresti un outfit cu linii elegante.

Salopeta este, cu siguranta, vedeta garderobei de vara. Nu ezita sa porti salopete cu sandale cu platforma vei crea tinute sic impresionante caracterizate de feminitate, rafinament eleganta.

Cum alegi cele mai bune sandale cu platforma?

Daca ai decis cum sa le porti, a venit momentul sa descoperi care sunt modele potrivite de sandale cu platforma. In magazinele CCC ai o varietate mare de modele, de la cele realizate din piele naturala invaluite in detalii marinaresti autentice, la piesele ergonomice cu design clasic sau cosmopolit ce te ajuta sa creezi tinute expresive. Ai sute de modele de sandale cu platforma, modele confortabile, din care le poti selecta cu usurinta pe cele care ti se potrivesc. Fie ca alegi sa cumperi online sau direct din magazinele preferate ai certitudinea ca achizitionezi piese care te reprezinta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#stil feminin, #inaltaminte, #sandale, #sandale cu platforma , #stil