3 diferente majore intre epilarea definitiva cu laser PrimeLase si alte metode

Advertorial
Marti, 31 Ianuarie 2017, ora 11:14
35184 citiri
3 diferente majore intre epilarea definitiva cu laser PrimeLase si alte metode

Meriti sa fii sexy, sa ai pielea fina si sa ai incredere in tine. Este numele unei noi campanii pe care Noblezza Beauty Clinique o sustine si prin care se doreste informarea celor care cauta cu disperare o metoda prin care sa scape definitiv de parul nedorit.

De-a lungul celor 7 ani de cand Noblezza a luat nastere, ne-au trecut pragul atat femei, cat si barbati dornici sa capete o piele fina. Pentru unii insa, parul de pe fata, de pe spate sau de pe degete era un adevarat motiv de frustrare, afectandu-le pur si simplu viata.

Asadar, pentru a le putea oferi clientilor nostri cele mai bune si mai rapide terapii, fie ca apelau la epilarea definitiva cu laser din motive estetice sau din diverse complexe, am tinut mereu pasul cu inovatiile la nivel mondial. Drept urmare, in 2017 la Noblezza, este disponibil sistemul de epilare definitiva cu laser PrimeLase, aparatul cu cea mai mare putere de pe piata, dar care este totodata foarte sigur si bland cu pielea.

Ca sa nu confunzi epilarea definitiva cu laser PrimeLase cu alte metode de epilare disponibile pe piata, Andreea Suciu, General Manager Noblezza Beauty Clinique, iti impartaseste trei diferente majore. E important sa analizezi bine optiunile. Altfel, risti sa pierzi atat bani, cat si timp.

Epilarea definitiva cu laser PrimeLase este un sistem medical, iar terapeutii nostri au urmat un training complex astfel incat sa poata adapta metoda in functie de fiecare tip de piele. Sunt evitate astfel riscul arsurilor sau a altor neplaceri, care pot surveni in cazul altor aparate. Mai mult, spre deosebire de alte metode precum IPL, care sunt extrem de dureroase, Dioda PrimeLase are incorporat sistemul de racire Crystal Freeze. In mod constant si automat, acest sistem de racire ajusteaza temperatura si raceste pielea in timpul sesiunii de epilare laser, senzatia de disconfort fiind redusa la minim.

Fiind cel mai puternic sistem de epilare laser de pe piata, PrimeLase ofera rezultate instant, de la prima sedinta. PrimeLase reuseste sa faca radacinile firului de par sa pocneasca de la prima sedinta. Mai mult, epilarea definitiva laser, disponibila la noi in clinica, face posibil ca o parte din firele de par sa iasa din piele in timpul tratamentului si sa cada de la prima sedinta.

PrimeLase este un aparat ultra-eficient de epilare definitiva cu laser care functioneaza de fiecare data si nu e nevoie de zeci de sedinte ca sa vezi rezultatele. Pentru a putea face o comparatie, gandeste-te ca in cazul sistemului de epilare definitiva cu laser, ai nevoie de 6 sedinte pentru a-ti atinge obiectivul pe cand la IPL, ai nevoie de 10.

Sedintele de epilare definitiva cu laser se fac o data la 2 luni, cele de IPL se fac la 3 saptamani. Cat despre intretinere, cu PrimeLase ai nevoie doar de o sedinta pe an, alte metode necesita insa 2, 3 sedinte. Tocmai de aceea, PrimeLase este metoda ideala pentru personale ocupate, care pot purta oricand fusta scurta, pot merge oricand la sala sau pe plaja fara fii conditionate daca s-au epilat sau nu.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#epilare definitiva PrimeLase, #avantaje epilare definitiva , #stiri life style