5 sfaturi de frumusete pentru care o sa-ti multumesti in 10 ani

Advertorial
Miercuri, 02 Iunie 2021, ora 18:07
8972 citiri
5 sfaturi de frumusete pentru care o sa-ti multumesti in 10 ani
frumusete FOTO: pexels.com

Pentru a te simti bine in pielea ta, trebuie sa arati bine, indiferent de varsta. Din acest motiv, poti tine cont de cateva trucuri utile si de un ritual corect de ingrijire, care te ajuta sa arati impecabil peste ani si ani.

Vrei sa previi semnele imbatranirii si sa obtii rezultatele dorite? Descopera trucuri utile si sfaturi de frumusete pentru care o sa-ti multumesti, din articolul nostru!

Curata corect tenul

Fiindca semnele imbatranirii isi fac aparitia cel mai des in zona fetei, este indicat sa acorzi o atentie deosebita tenului tau. De aceea, trebuie sa-ti cureti fata in fiecare dimineata si in fiecare seara, indiferent daca folosesti sau nu machiaj. Curatarea tenului este cel mai important pas din rutina de ingrijire, pentru un aspect placut al fetei.

Atunci cand te speli pe fata, evita folosirea apei calde, care usuca excesiv pielea. In schimb, ar fi bine sa cureti tenul cu apa calduta sau chiar rece. Foloseste produse de curatare care nu contin parfum, nu blocheaza porii si nu irita, precum Cerave gel spumant.

Hidrateaza-ti tenul

Un ten sanatos si fara riduri este un ten hidratat. Acest pas este extrem de important in rutina ta, de aceea hidratarea tenului trebuie sa aiba loc zilnic, in fiecare dimineata si seara.

Ideal ar fi sa nu folosesti aceeasi crema pentru ambele momente ale zilei, ci sa optezi pentru produse specifice pentru zi si pentru noapte. Te confrunti cu o deshidratare accentuata a tenului? Foloseste des crema de fata, pe care merita sa o tii in geanta pe parcursul zilei.

Foloseste cosmeticele potrivite

Ca sa arati bine in timp, tine cont de faptul ca fiecare ten este diferit, la fel si produsele cosmetice. Fie ca vorbim despre produse pentru curatare, hidratare sau produse de machiaj, alege-le pe cele potrivite, in functie de tipul tau de ten.

Ai un ten gras? Nu poti utiliza produse cosmetice pentru ten uscat. Nu ezita sa mergi la medicul dermatolog, care iti poate recomanda cele mai bune produse de ingrijire, in functie de tenul tau.

Ingrijeste-ti mainile

Un alt sfat de frumusete care o sa te ajute in timp implica ingrijirea corespunzatoare a mainilor. Acestea au nevoie de cat mai multa hidratare, indeosebi in sezonul rece, atunci cand temperaturile scad simtitor.

Da-ti cu crema de cel putin doua ori pe zi! In timpul verii poti sa folosesti o crema mai usoara, in timp ce iarna poti opta pentru unt de corp sau ulei de cocos, pentru o hidratare suplimentara. Din fericire, gasesti numeroase masti sau produse pentru maini, pentru o piele perfecta!

Ai grija de podoaba capilara

Nu in ultimul rand, trebuie sa ai grija si de par! Pentru o podoaba capilara de invidiat, tunde varfurile cel putin o data la trei luni si evita sa speli parul zilnic.

Nu uita sa-ti masezi scalpul atunci cand iti speli parul, pentru a stimula cresterea rapida a parului. Daca ai probleme cu caderea parului, foloseste produse anticadere si samponul potrivit, in functie de tipul si textura sa. Exista persoane cu par gras, altele cu podoaba capilara fragila si uscata sau femei care au nevoie de produse pentru par vopsit, care protejeaza parul si ofera o stralucire aparte.

Ia in calcul aceste sfaturi si vei arata minunat, indiferent de varsta! Fii mereu tanara si frumoasa si foloseste doar produsele care ti se potrivesc.

Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
#frumusete, #sfaturi frumusete , #stiri life style