5 sfaturi pentru amenajarea unei zone de make-up în dormitor

Advertorial
Marti, 07 Decembrie 2021, ora 17:39
4683 citiri
5 sfaturi pentru amenajarea unei zone de make-up în dormitor
masa de machiaj FOTO: unsplash.com

Amenajarea unei zone speciale de machiaj în dormitor poate fi o alegere la moda și extrem de utilă. Îți aducem câteva sugestii inovatoare care să te ajute să organizezi o zonă de machiaj pentru dormitorul tău.

În primul rând, va trebui să investești într-o măsuță de toaletă. Există atât de multe tipuri diferite și pline de farmec încât este nevoie să iei în considerare câteva aspecte pentru a alege măsuța potrivită pentru dormitorul tău – cum ar fi stilul și designul dormitorului, dar și dimensiunea acestuia. Formele curbate redau o atmosferă mai feminină, dar stilurile rustice mai închise pot oferi și un contrast minunat. Creează o zonă de make-up chic adăugând becuri în jurul unei oglinzi pătrate sau obține o măsuță de toaletă vintage, accesorizând-o cu articole second-hand și din magazine de caritate.

Unde trebuie amplasată masă de toaletă?

Pentru a amplasa o masă de toaletă cât mai practic în dormitorul tău, ia în considerare modul în care o vei folosi. Vei dori cât mai multă lumină naturală pentru această zonă, așa că optează pentru o amplasare în fața unei ferestre pentru a maximiza lumina pentru aplicarea machiajului. Dacă acest lucru nu este posibil, așeaz-o vizavi de o fereastră și folosește o oglindă, astfel încât lumina din spatele tău se va reflecta pe fața ta.

Ce ar trebui să conțină zona ta de make-up?

Practic orice vei folosi pentru a te răsfăța, orice accesorii pe care îți place să le adaugi ca retușuri finale la o ținută și articolele cele mai folosite pentru machiaj. Cu siguranță vei avea nevoie de o oglindă și poate de o perie de păr, însă zona de make-up ar trebui să fie un loc pentru răsfățul tău, așa că depinde complet de tine!

Cum poți să organizezi zona de make-up din dormitor?

Poate fi atât de ușor să îngrămădești toate accesoriile deasupra mesei de toaletă, însă acest aspect nu va ajuta la crearea unui design unitar al întregului dormitor. Încearcă să păstrezi zona de make-up cât mai ordonată pentru a-ți oferi spațiu atunci când te machiezi. Nu este necesar ca măsuța de toaletă să fie complet goală, dar este important să păstrezi puțin spațiu liber. Organizarea unei măsuțe de toaletă înseamnă un sistem clar de depozitare al accesoriilor și produselor de make-up. Cea mai ușoară modalitate de a opri dezordinea este, în primul rând, prin idei inteligente de depozitare.

Organizator pentru masa de toaleta

Deasupra mesei de toaletă, poți lua în considerare să creezi spații de depozitare pentru machiaj, creme sau articole de înfrumusețare. Există o mulțime de organizatoare pentru zonele de make-up, iar internetul îți oferă multe variante practice, la doar un click distanță. O astfel de soluție te ajută să economisești și spațiu, dacă dormitorul este unul mic și practic, ce ar putea face amenajarea unei zone de make-up mult mai dificilă

De ce mai ai nevoie pentru a crea zona ta de make-up din dormitor?

Un scaun care arată bine și care să fie confortabil este o necesitate pentru zona ta de make-up din dormitor, indiferent dacă îți ia câteva momente sau ore pentru a te pregăti. Băncile mici și scaunele sunt o alegere populară, deoarece pot fi ascunse sub masa de toaletă atunci când nu sunt folosite. Masa ta de toaletă pur și simplu nu este completă fără o oglindă frumoasă. În mod normal, o oglindă mai mare este mult mai potrivită atunci când este cazul să-ți verifici ținuta, dar pentru aplicarea de aproape a produselor de make-up, vei dori ceva mai mic și mai ușor de mutat. În funcție de stilul dormitorului și de spațiul disponibil, poți alege o oglindă cu un design contemporan sau ceva mai ornamentat pentru o notă plină de farmec.

Optează pentru o iluminare care să te ajute la machiaj

Iluminarea excelentă este o parte integrantă a oricărui spațiu de make-up din dormitor, deoarece e extrem de folositoare în obținerea machiajului perfect. Evită lumina puternică de deasupra sau de dedesubt, care poate provoca umbre. În timp ce lumina naturală va fi întotdeauna cel mai bun prieten al tău atunci când vine vorba de orice aplicare a machiajului, dacă amplasarea sau mobilierul existent din dormitor nu îți permite, poți lua în considerare achiziționarea unui ring light sau poți monta o bandă de leduri pe oglindă. Cutiile de bijuterii și depozitarea inelelor și a sticlelor de parfum pe tăvi sau în bolurile vor crea un spațiu frumos îngrijit care poate deveni un punct focal minunat în dormitorul tău.

Indiferent de modul în care alegi să îți amenajezi zona de make-up din dormitor, asigură-te că vei ține cont și de modul în care aceasta completează designul existent al camerei tale.

FOTO: unsplash.com

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#masa de machiaj, #amenajare masuta machiaj , #stiri life style