7 ani de FineStore: ofertele si premiile cu care isi rasplateste clientii

Advertorial
Vineri, 18 Iunie 2021, ora 10:14
7766 citiri
7 ani de FineStore: ofertele si premiile cu care isi rasplateste clientii
promotii FineStore FOTO: finestore.ro

FineStore implineste 7 ani si, la ceas aniversar, face cadouri, in loc sa le primeasca.

Intre 18 si 21 iunie, de vineri, de la prima ora, pana luni seara, tarziu, comenzile plasate pe FineStore vor beneficia de discounturi generoase, dincolo de cele aplicate fiecarui produs in parte: 18% extra-reducere la orice comanda. In plus, anumite comenzi plasate in acest interval intra la tragerea la sorti pentru trei super premii: un Apple Macbook Air 13", un Apple iPad Air 4 sau un Apple Watch 6. Prin urmare, ce mai astepti? Bauturile de calitate pe care ti le doresti sau pe care vrei sa le faci cadou sunt doar la cateva clickuri distanta, iar livrarea la comenzile mai mari de 199 de lei este gratuita.

Reduceri consistente pentru bauturi originale

La FineStore, selectia bauturilor are ca principal criteriu originalitatea, nu doar varietatea sau pretul. Fie ca preferi bauturi produse in Romania, fie ca placerea degustarii depaseste granitele tarii, la FineStore gasesti licori deosebite de la parteneri interni si externi, care garanteaza atat originalitatea produselor, cat si cel mai bun pret de pe piata.

Indiferent ca te afli in cautarea unui whisky de cea mai buna calitate, a unui gin cu personalitate, a unui rom cu aroma deosebita, a unui coniac cu renume si traditie sau a unei sampanii, pe toate, si multe altele, le gasesti in oferta FineStore in aceasta perioada.

Specialistii FineStore sunt in permanenta la curent cu cererea diversificata de pe piata si actualizeaza portofoliul magazinului constant, pentru a veni in intampinarea dorintelor clientilor si pentru a perfectiona experienta finala a acestora.

FineStore pentru tine si nu numai

In oferta FineStore, oricine poate gasi bauturile preferate, de la vinuri romanesti pana la vinuri foarte apreciate din strainatate, de la bauturi traditionale pana la tequila, de la vodka pana la lichioruri fine pe care ti le doresti in barul de acasa.

Orice moment special merita sarbatorit cum se cuvine, iar specialistii FineStore stiu asta foarte bine. In portofoliul de produse al celui mai mare magazin online de bauturi gasesti cosuri cadou deosebite, ce pot fi oferite unei persoane importante la ceas aniversar, cu o ocazie speciala ori pur si simplu cand vrei sa faci o impresie buna cuiva. Din oferta nu lipsesc nici pachete de bauturi perfecte pentru petreceri cu prietenii ori pentru seri linistite in doi.

Dupa 7 ani in care ai avut parte mereu de oferte generoase, in care ai putut savura bauturile preferate si ai putut descoperi licori noi si deosebite gratie selectiei atente facute de specialisti, weekendul aniversar FineStore este o adevarata sarbatoare, pe care ar fi pacat sa o ratezi.

FineStore s-a impus in ultimii 7 ani pe piata bauturilor alcoolice din Romania ca un furnizor ce pune un pret deosebit pe traditie, calitate, varietate si originalitate, dar si pe multumirea clientilor.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#finestore, #FineStore magazin online , #stiri life style