Actorul de stand-up comedy Micutzu, in echipa Vlad Cazino!

Advertorial
Joi, 13 Mai 2021, ora 17:52
10122 citiri
Actorul de stand-up comedy Micutzu, in echipa Vlad Cazino!
Vlad Cazino FOTO: vladcazino.ro

Charismaticul vampir Vlad, simbolul cazinoului online Vlad Cazino, are un nou aliat: actorul de stand-up comedy Micutzu, cel mai nou brand ambasador al platformei de jocuri de noroc online!

Aceasta colaborare nu este deloc surprinzatoare, caci continua demersurile anterioare initiate de Vlad Cazino prin implicare in sectorul de stand-up comedy din Romania - unul dintre cele mai apreciate segmente de divertisment in randul publicului activ.

Este deja de notorietate parteneriatul dintre Vlad Cazino si actorul de stand-up comedy Catalin Bordea, colaborare ce a generat inclusiv continut real pentru public, inclusiv o premiera absoluta in domeniu: cel dintai roast battle intre un personaj animat (Vampirul Vlad) si un actor roman de stand-up comedy. Catalin Bordea este prezent alaturi de personajele din echipa Vlad Cazino pe platforma de jocuri, in sectiunile de jocuri, in campaniile promotionale, precum si in social media.

Colaborarea dintre Vlad Cazino si Micutzu se doreste a fi una cel putin la fel de productiva, cu avantaje pentru toti pasionatii de jocuri de noroc online, dar si pentru iubitorii divertismentului de tip stand-up comedy. Parteneriatul vizeaza si de aceasta data crearea de continut relevant, de calitate, fiind o alianta fireasca, in sprijinul unor valori comune pro divertisment echilibrat. Cu o asemenea colaborare, distractia completa, online si offline, va avea si mai mult potential pentru continut memorabil.

Actorul de stand-up comedy Micutzu este o prezenta foarte apreciata pe internet, dar si in spectacole live cu public. De asemenea, aparitiile sale in show-uri TV se bucura de audiente ridicate. Cu sute de mii de urmaritori in social media, pe conturile sale de YouTube, Facebook si Instagram, Micutzu are capacitatea de a canaliza si mai mult publicul spre oferta de divertisment de calitate propusa de platforma de jocuri online vladcazino.ro - sloturi, ruleta si blackjack inclusiv in live casino, bingo si jackpot poker.

Impreuna cu Micutzu, Vlad Cazino va marca noi premiere pentru brand si pentru domeniul din care face parte, dupa cum promit reprezentantii cazinoului online. Surprizele nu au fost dezvaluite inca, dar este vorba inclusiv de demersuri pe zona de CSR (responsabilitate sociala corporativa) si debutul lui Vlad in "lumea reala", in spoturile brandului. Colaborarea cu Micutzu va avea focus sporit pe zona de Responsible gambling.

In acest context, merita amintita o alta implicare a Vlad Cazino in industria de stand-up comedy: parteneriatul cu Global Headliners - cea mai mare agentie de specialitate din Romania. Vlad Cazino s-a angajat astfel sa sustina divertismentul online de calitate alaturi de agentia fondata de Calin Cretu, Lucian Stefan, Matei Dima si Micutzu - Cosmin Nedelcu. Global Headliners promoveaza conceptul de stand-up comedy prin evenimente, ateliere si proiecte inedite. Unul dintre obiective este chiar cresterea de noi talente capabile de succes in industria de entertainment locala.

Succesul Vlad Cazino este demonstrat si de rapoartele financiare ale grupului din care face parte - Kindred Group, unul dintre cei mai mari operatori de jocuri de noroc online la nivel international. Performantele Vlad Cazino pe piata locala de gambling au fost subliniate in raportul din 2020, iar acum se remarca o evolutie cu totul spectaculoasa in primul trimestru al anului 2021: numarul de clienti activi si castigurile generate de Vlad Cazino au fost mai mult decat duble fata de cele consemnate in primele 3 luni ale anului anterior. De altfel, Romania a contribuit masiv la cresterile generale ale Kindred Group in acest inceput de an cu ambele branduri licentiate local - Unibet si Vlad Cazino.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#vlad cazino, #cazino, #cazino online, #micutzu, #stand up comedy , #stiri life style