Tarile cele mai pasionate de gambling

Advertorial
Luni, 19 Octombrie 2020, ora 12:24
5276 citiri
Tarile cele mai pasionate de gambling

Este foarte interesant, mai ales in aceasta perioada, sa intelegem care sunt regiunile geografice cele mai profitabile pentru fiecare afiliat al gamblingului. Sa aflam care sunt tarile si regiunile in care oamenii, printre care si clientii de la https://slotv-casino.ro/ se hranesc cu fiorul jocurilor de noroc, al pariurilor sau al caziono-urilor, online si offline.

* Spania

Considerand faptul ca gamblingul este pe deplin legalizat in Spania, cazinourile sau sloturile, cum este simpatizatul Reactoonz, nu sunt prima alegere a populatiei. Spaniolii sunt totusi cu adevarat pasionati de pariurile sportive, fapt dovedit din plin de abundenta diferitelor agentii de pariuri. Cheltuielile medii sunt de 418 USD pe an/ persoana, cifra ce plaseaza Spania in cadrul listei noastre.

* Grecia

Fiind parte din unul dintre cele mai largi centre de gambling din Europa alaturi de Cipru, Grecia este cu siguranta de luat in calcul, altfel, nu ar fi ajuns pe lista. Trebuie sa stim ca grecii iau gamblingul intr-o perspectiva putin diferita. In timp ce online cazinourile si casele de poker isi au locul lor in viata grecilor, ei prefera in mare parte sa participe la loterii la nivel national, unde pot castiga milioane de dolari, daca sunt destul de norocosi. In medie, ei cheltuiesc 420 de dolari anual pentru deliciile jocurilor de noroc, care includ costurile biletelor de loterie.

* Norvegia

Politica norvegiana privind industria gamblingului este destul de stricta, deoarece permite doar 2 operatori de gambling sa se ocupe de intreaga industrie. Dar chiar si in conditii atat de dure, oamenii reusesc cumva sa cheltuiasca 448 de dolari anual pentru pariuri si cazinouri online, ceea ce este partial meritul bunastarii lor generale.

* Hong Kong

Nu se poate gasi o natiune care sa iubeasca mai mult gamblingul decat cetatenii din Hong-Kong, datorita faptului ca aceasta practica este aproape complet interzisa in tara. Totusi, exista o singura companie care opereaza in Hong Kong care accepta pariuri si organizeaza loterii. Si acest lucru este suficient pentru a stabili cheltuielile medii anuale la 500 USD.

* Italia

Italienii sunt mari amatori ai pokerului, iar echipa lor de poker, de fapt, este una dintre cele mai puternice din lume. De asemenea, trateaza cazinourile cu mare respect, deoarece acestea functioneaza in Italia inca din secolul al XVII-lea. Italienii nu se tem sa se dedice activitatilor de gambling, cheltuind in aceasta industrie circa 517 USD anual de persoana.

* Finlanda

O alta tara nordica pe lista noastra si o alta situatie aparte in industria gamblingului. Este reglementat in totalitate de guvern, de fapt, guvernul merge pana la deschiderea cazinourilor comunitare pentru ca toata lumea sa participe. In acelasi timp, ii trimite pe cei care depasesc 120 de dolari pe an in cheltuieli la medic pentru terapie mentala. Cu toate acestea, acest lucru nu ii impiedica pe finlandezi sa cheltuiasca circa 560 USD pe an.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#poker gambling , #stiri life style