Asigurarile medicale private internationale - beneficii vs prejudecati

Vineri, 24 Octombrie 2014, ora 08:00
2429 citiri
Asigurarile medicale private internationale - beneficii vs prejudecati

Tot mai des intalnim in jurul nostru oameni cu probleme medicale, oameni dezamagiti de sistemul medical sau circumspecti in privinta experientei si a pregatirii specialistilor romani.

Tot mai multe campanii publice sunt create in directia ajutorarii oamenilor care ar avea nevoie de interventii chirurgicale in afara tarii sau tratamente performante dificil accesibile.

Ne bucura insa sa constatam faptul ca printre aceste cazuri frecvent mediatizate se strecoara incet o solutie pentru imbunatatirea calitatii serviciilor la care oamenii pot avea acces, precum si o alternativa la aceste situatii grave, dificil de gestionat la nivel local, si in acelasi timp, extrem de costisitoare.

Ma refer desigur la optiunile tot mai multe din piata de asigurari medicale private. Discret, insa in continua crestere, discutiile despre asigurari private de sanatate au inceput sa fie prezente atat in spatiul medical propriu-zis, cat si in publicitate sau media. De asemenea, ele au aparut tot mai mult si in comportamentul romanilor, si din fericire, tot mai mult in mentalitatea acestora.

Asigurarile private internationale ofera in primul rand liniste si lipsa grijilor in privinta sanatatii. Ofera posibilitatea de a apela la cel mai bun tratament oriunde in lume, la orice furnizor medical, cu garantia ca polita va acoperi in intregime toate cheltuielile. Ofera posibilitatea mentinerii unei stari pozitive pe parcursul tratamentului si de a nu avea grija zilnica in privinta costurilor tot mai mari pentru ingrijirea medicala necesara.

Insa, pentru a beneficia de aceste avantaje, se impune o majora schimbare a mentalitatii colective si a atitudinii publice.

Exista o multime de experiente neplacute din sfera asigurarilor auto pe care oamenii le translateaza si inspre asigurarile de sanatate. Discutiile cu asiguratorul si service-ul autorizat, prelungite zile intregi pentru o simpla zgarietura, amanarea platilor si alte mituri urbane au afectat intreaga sfera a asigurarilor, conferindu-i o reputatie negativa.

Este nefericit faptul ca atunci cand vine vorba de sanatate, abordam aceeasi atitudine ca atunci cand vorbim despre bunuri fizice, case, masini.

Astfel de prejudecati sunt cele care impiedica dezvoltarea domeniului asigurarilor medicale private si care incetinesc extinderea si diversificarea acestor servicii. O deschidere din acest punct de vedere ar permite analiza beneficiilor, a nevoilor si a riscurilor din punct de vedere medical, inainte de a verifica nivelul primei de asigurare sau de a considera ca asiguratorul nu va plati niciodata corespunzator.

Acesta este si sfatul MediHelp International, una dintre singurele companii concentrate strict pe oferirea de asigurarilor de sanatate private si de recomandari medicale adecvate fiecaruia dintre clientii sai. Cu o experienta acumulata de-a lungul a 15 ani si avand parteneri dintre cei mai longevivi in piata asigurarilor de sanatate, consultantii companiei analizeaza in mod obiectiv nevoile din punct de vedere al acoperirii medicale a fiecarui client si realizeaza recomandari pe baza acestora. Orice discutie cu expertii MediHelp porneste de la stabilirea unui nivel de incredere intre client si asigurator, respectiv intermediarul de asigurari medicale.

Pentru toti cei care reusesc sa depaseasca aceasta conceptie gresita si renunta la a mai compara domeniul asigurarilor medicale cu orice alt domeniu de asigurare vor exista doar beneficii. Vor avea tot mai putine griji, vor avea parte de servicii medicale performante si la standarde ridicate.

Doar astfel, in viitor vor fi tot mai putine cazurile sensibile si dificile din punct de vedere emotional si medical, in care cu totii suntem implicati in viata zilnica, care raman netratate din lipsa unei asigurari de sanatate acoperitoare.

Mai multe informatii despre asigurarile private internationale puteti gasi pe website-ul www.medihelp.ro.

Echipa MediHelp International

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Tot mai mulți bani folosiți de români din asigurările de sănătate. "Ne pot scuti de un stres major"
Tot mai mulți bani folosiți de români din asigurările de sănătate. "Ne pot scuti de un stres major"
Românii au accesat anul trecut, în baza asigurărilor voluntare de sănătate, servicii medicale în valoare de 458 milioane lei, în creştere cu 27% comparativ cu anul 2022, informează Uniunea...
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#asigurari private medicale strainatate, #asigurari medicale private, #asigurari sanatate , #stiri life style