Bal de caritate, de Valentine's Day, in Bucuresti

Luni, 23 Ianuarie 2012, ora 15:45
1782 citiri
Bal de caritate, de Valentine's Day, in Bucuresti
Foto: TheDanceSpectrum

Un bal de caritate va fi organizat, sambata, pe 11 februarie, in apropiere de Valentine's Day, de catre Fundatia Blue Heron.

Vor fi invitate peste 250 de persoane din mediul de afaceri, corpul diplomatic, societatea civila si presa, urmand sa se straga fonduri pentru tineri orfani sau abandonati, cu realizari scolare deosebite, din centrele de plasament, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Editia jubilara a Valentine's Day Charity Ball va fi organizata la Hotel Pullman World Trade Center. Programul evenimentului include o prezentare de moda oferita de finalistele Miss Universe Romania 2011, licitatia Artmark din colectii de arta exclusiviste si momente muzicale oferite de artisti de renume.

Gazda va fi vedeta TVR Valentina Ionescu, iar in cadrul evenimentului va fi decernat premiul umanitar "Forget-Me-Not", pentru contributii remarcabile aduse in societatea civila din Romania.

Laureatii editiilor anterioare sunt Steven si Valeria van Groningen, Dinu Patriciu, Camelia Sucu, ASR Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei si Anastasia Soare.

"Suntem bucurosi sa aniversam 10 ani de activitate ai Fundatiei Blue Heron, perioada in care am reusit sa ne punem amprenta asupra viitorului a sute de tineri romani al caror trecut este precar, dar care au ambitie si potential, in ciuda unui trecut descurajant.

Vom continua sa le oferim deschidere spre oportunitatile vietii prin proiectele noastre in anii ce vor urma", a declarat Stefania Madginson, presedinte al Fundatiei Blue Heron.

Fundatia a strans, in 10 ani de existenta, peste un milion de dolari de la donatori din Statele Unite si din Romania. Fundatia finanteaza in prezent 160 de bursieri, dintre care 46 se afla la inceput de cariera.

Fundatia isi propune sa ofere 50 de burse aditionale in anul universitar 2012-2013 datorita sprijinului acordat de donatorii generosi din Romania si din Statele Unite.

Fundatia Blue Heron ofera burse universitare tinerilor abandonati sau orfani din Romania, care include acoperirea taxelor de scolarizare, bani de buzunar, sustinerea participarii la cursuri de dezvoltare personala si profesionala si un program inovator de mentorat si voluntariat.

L.S.

Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
#bal caritate, #bal Valentines Day, #Fundatia Blue Heron, #studii copii orfani , #stiri life style