Cadouri de Paste 2021: Bucura-i pe cei dragi cu un cos de la FineStore!

Advertorial
Vineri, 23 Aprilie 2021, ora 13:27
5389 citiri
Cadouri de Paste 2021: Bucura-i pe cei dragi cu un cos de la FineStore!
cosuri cadou Paste FOTO: finestore.ro

Sarbatorile sunt despre generozitate si despre a face bucurii celor dragi si nu numai. Goana dupa cadouri poate fi o adevarata provocare pentru Iepuras, mai ales ca mai este putin pana la Paste. Atat pentru cei aflati in pana de inspiratie in privinta darurilor, cat si pentru cei al caror timp este limitat si nu pot hoinari prin magazine, FineStore a pregatit zeci de cosuri cadou care vor aduce cu siguranta bucurie destinatorilor cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

Solutii delicioase pentru cei aflati in pana de inspiratie

Indiferent cat de bine i-ai cunoaste pe cei apropiati, se poate intampla sa fii in pana de idei si sa nu stii ce sa le cumperi de Paste.

FineStore te scoate din impas si vine in intampinarea nevoilor tale cu oferte de nerefuzat!

Zeci de tipuri de cosuri cadou ambalate elegant si alcatuite cu pricepere si ingeniozitate, pentru a acoperi o gama cat mai larga de gusturi, asteapta sa ajunga in casele celor carora vrei sa le faci Pastele si mai fericit.

Indiferent pentru cine vrei sa cumperi un cos cadou, este imposibil sa nu gasesti ceva potrivit, fie ca ii cunosti bine gusturile, fie ca nu. Poti alege cosuri clasice, cu vinuri atent selectionate, panettone si alte delicatese dulci sau, pentru persoane cu gusturi mai deosebite, poti opta pentru cosuri cu bauturi pentru fiecare moment al zilei, de la cafeaua de dimineata pana la paharul de vin sau de whisky servit seara, dupa o zi incarcata.

Pentru ca un act de generozitate trebuie rasplatit, FineStore a pregatit reduceri consistente in perioada Pastelui; cu economiile facute astfel poti sa iti faci aprovizionarea cu bauturi pentru mesele festive din perioada Sarbatorilor Pascale si sa impusti, astfel, doi iepuri dintr-o data.

Bauturi de la brand-uri precum Vertigo, Dictador, Mozart, San Martino si multe altele asteapta sa fie adaugate in cos. Fie ca vorbim despre vinul si palinca de pe masa de Paste sau despre sampania pe care o desfaci pentru a da savoare zilelor de minivacanta, in acest magazin online de bauturi alcoolice este imposibil sa nu gasesti ceva pe placul tau.

Comanzi online si scapi de grija cadourilor!

Daca te-ai hotarat deja asupra produselor pe care vrei sa le comanzi, tot ce mai ai de facut este sa le adaugi in cos si sa finalizezi comanda! Livrarea este gratuita pentru cumparaturile a caror valoare depaseste 199 de lei, iar acestea vor ajunge la destinatie prin curier.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#cosuri cadou Paste, #paste, #cadouri Paste, #idei de cadouri , #stiri life style