Camasile vedeta. ALISIA ENCO, un brand romanesc de succes

Advertorial
Miercuri, 03 Martie 2021, ora 17:44
4612 citiri
Camasile vedeta. ALISIA ENCO, un brand romanesc de succes
camasa FOTO: alisiaenco.ro

Uneori, se intampla sa vezi o piesa vestimentara pe o pagina web si cand ajungi la magazin, constati ca tesatura nu are nicio legatura cu cea care aparea in fotografie. Astazi, gama de posibilitati de a gasi o camasa, care sa se potriveasca tuturor gusturilor, este mult mai mare decat era cu ani in urma, dar uneori exista acea credinta absurda ca o camasa este doar o camasa, fara a evalua ceea ce inseamna cu adevarat o camasa buna.

In prezent, pretul nu mai este considerat ca principalul diferentiator de calitate intre unele camasi sau altele, multe marci romanesti opteaza pentru camasi de calitate, cu design actual si la un pret bun.

Cum sa distingi camasile de calitate? Mai mult, cum sa distingi in general o camasa de calitate superioara, o piesa vestimentara atat de importanta atat pentru barbati, cat si pentru femei?

Exista cateva elemente de baza pe care trebuie sa le urmaresti. Primul, tesatura. Pentru a sti daca o camasa este de calitate, primul lucru la care ar trebui sa te uiti este tesatura. Materialul trebuie sa fie 100% natural, bumbac, in, matase sau lana. Amestecul cu poliester reduce calitatea, eleganta si durabilitatea camasii. Daca alegi bumbacul, retine ca va fi de o calitate superioara cu cat lungimea fibrei este mai mare. In plus fata de cele de mai sus, cand camasa are gulerul, mansetele si alte cusaturi realizate manual, acest lucru, ofera de asemenea, un plus de calitate.

Cusaturile, aspect cheie in camasile de calitate. Pentru a distinge o camasa de buna calitate, este important, de asemenea, sa acorzi atentie cusaturilor. De exemplu, daca inspectezi cusatura laterala, poti vedea daca exista o cusatura vizibila sau doua. Camasile de calitate superioara au doar o cusatura stransa, ingusta si vizibila. Acest lucru va preveni rasucirea cand speli si usuci camasa. Numarul de cusaturi este, de asemenea, important. Cu cat sunt mai multe cusaturi, cu atat va fi mai puternica, mai flexibila si mai eleganta camasa.

Gulerul si mansetele. Acestea ar trebui sa fie mai robuste decat tesatura camasii. Ar trebui sa ofere fermitate, dar nu o senzatie rigida. De asemenea, trebuie sa fie flexibile si sa se adapteze siluetei gatului sau mansetei.

Pentru femei exista astazi, poate ai mult ca oricand, o varietate de modele de camasi pentru femei. De la camasi de business create cu motive traditionale, camasi casual pentru femeia moderna, camasi elegante cu motive inspirate din natura, camasi din categoria Grandeur, cu broderie pe guler si mansete, pana la camasi cu "gust" din colectia Macarons.

Posibilitatile de a alege o camasa de calitate si care sa se potriveasca bine stilului tau exista. Tu cand ai cumparat ultima data o camasa produsa in Romania?

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#camasi femei, #camasi , #stiri life style