Ce cariera sa-ti alegi in functie de zodie

Luni, 01 Octombrie 2012, ora 18:18
12513 citiri
Ce cariera sa-ti alegi in functie de zodie

Unii oameni cred in zodii doar putin, incat sa le dea optimism intr-o zi ce pare sumbra, altii le iau in ras, iar altii, mai "extremisti", isi conduc intreaga viata dupa ele si chiar iau decizii importante doar pentru ca... asa e scris in stele.

Previziunile astrologice se refera si la predispozitia catre anumite tipuri de joburi. Iata ce cariera ai putea sa imbratisezi sau spre ce sa te indrepti intr-un moment in care simti ca viata profesionala nu te mai satisface, potrivit Care2:

Berbec

Berbecul este primul semn din zodiac si este foarte puternic, vibrant de-a dreptul, entuziast si competitiv. Ii plac slujbele din care poate sa scoata comisioane si bonusuri. Datorita curajului lor, berbecii pot deveni eroi, mai ales daca sunt politisti sau pompieri.

Stiu foarte bine sa promoveze un lucru nou si gasesc domeniul publicitatii foarte atractiv, bun pentru firea lor sociabila. Mai sunt buni ca: antreprenori, soldati, salvatori (salvamonti, salvamari etc.), politicieni, oameni de televiziune si divertisment.

Taur

Taurii adora stabilitatea, muncind din greu pentru a-si permite unele lucruri, precum o vacanta. Sunt determinati, rabdatori, cinstiti si metodici, excelenti membri de echipa si oameni pe care te poti baza. Le plac lucrurile frumoase si adora sa lucreze cu florile, mancarea, bijuteriile si obiectele de lux.

Sunt cunoscuti pentru dorinta lor ca lucrurile sa fie in perfecta ordine in jurul lor, pentru vocile lor puternice si clare, care ii fac buni oratori. Cele mai potrivite job-uri: contabil, inginer, avocat, designer, peisagist, bucatar sef.

Gemeni

Daca vrei sa faci un geaman fericit, da-i ceva care sa-l stimuleze intelectual. Aminteste-ti ca el este practic "doi intr-unul", ceea ce inseamna ca trebuie sa te ocupi de el ca de doua persoane, caci traieste intr-un ritm foarte rapid. Nu vor supravietui unei munci repetitive si plictisitoare. Gemenilor le place sa calatoreasca, sa socializeze.

Sunt optimisti si plini de energie, nu le place sa respecte reguli, sa fie incorsetati de traditie. Slujbe potrivite: jucator la bursa, expert in probleme tehnice, profesor, arhitect, operator pe masinarii, membru in misiuni de salvare.

Rac

Racul este "mama" zodiacului, fiind cea mai sensibila zodie. Racilor le plac copiii si animalele mici. Se pricep sa execute ordine, sa dea sfaturi si sunt foarte protectori. Accepta responsabilitatile cu usurinta si sunt imaginativi in rezolvarea problemelor.

Cele mai bune locuri de munca: gradinar, muncitor social, resurse umane, ingrijitor de copii, avocat, invatator, soldat.

Leu

Nimic nu il bucura pe maretul leu mai mult decat sa aiba succes in afaceri si sa castige un profit mare. Leii sunt neinfricati, au inspiratie si foarte independenti. Lucreaza cel mai bine cand sunt pusi sub lumina reflectoarelor si le place un statut social ridicat, puterea.

Pot sa fie prea extravaganti pentru o echipa, dar in timp ii vor atrage pe toti de partea lor. Sunt spontani si ingeniosi, asa ca trebuie incurajati sa conduca, pentru ca o vor face bine.

Cele mai bune slujbe: artist, ghid turistic, agent imobiliar, designer de interior, designer de moda, membru al guvernului, agent de vanzari.

Fecioara

Fecioarele sunt cunoscute pentru perfectionismul lor, asa ca sunt potrivite pentru muncile care necesita atentie la detalii. Isi aduc aminte orice, exceleaza la gandirea abstracta, sunt ordonate si curate.

Le poate fi foarte simplu sa fie manichiuriste sau sa serveasca (ospatar). Sunt si buni scriitori, cercetatori si stiu sa elaboreze statistici, lucru foarte simplu pentru creierul lor meticulos.

Au o predispozitie catre invatarea limbilor straine. Cele mai bune slujbe: editor/scriitor, invatator, tehnician, translator, detectiv.

Balanta

Balantele sunt gratioase, sarmante si foarte distractive. Natura lor cooperanta le face excelenti ambasadori si conducatori de echipa sau operatori de telefon. Nu sunt genul care sa stea intr-o camera, toata ziua singuri, le place sa mearga de colo pana colo si sa fie in centrul atentiei, in societate.

Pot sa cante intr-o formatie, sa fie comedianti, dansatori, sa lucreze in vanzari, comercianti, agenti de vanzari sau de turism.

Scorpion

Scorpionii sunt intensi, meticulosi, sunt atrasi de adrenalina. Daca cineva trebuie sa faca o operatie pe creier, scorpionii sunt aceia. Ei blocheaza orice lucru care ar putea sa le distraga atentia si se concentreaza mai bine ca nimeni altcineva.

Nu ai vrea sa fii interogat de un politist scorpion, caci pe langa atentia la fiecare detaliu, este si foarte intuitiv, asa ca isi va da imediat seama cand ceva este putred la mijloc.

Cel mai bine pot juca rolul de detectivi, avocati, educatori, cercetatori, chirurgi si fizicieni.

Sagetator

Sagetatorii sunt plini de energie, le place etica, stiu sa ia decizii importante si sa fie cinstiti si nepartinitori, asa ca sunt niste sefi grozavi. Sunt spirituali, asa ca se pot implica in activitati ce includ mediu, animale, dar si religie.

Adora sa calatoreasca si sa petreaca timpul in natura, sunt foarte joviali si pot sa umple cu umor chiar si cea mai plictisitoare incapere. Rutina le distruge spiritul, asa ca trebuie sa faca tot timpul ceva nou.

Ei pot sa fie dresori, editori, sa lucreze in relatiile cu publicul, antrenori pentru diferite discipline sportive si orice are de-a face cu calatoriile.

Capricornul

Capricornii sunt foarte ambitiosi si au nevoie de provocari pentru a fi fericiti. Sunt determinati si consecventi si fac tot ce le sta in putere pentru a-si atinge anumite scopuri prestabilite. Indura reguli stricte si le place sa aiba un program bine pus la punct.

Pot fi buni manageri, bancheri, specialisti IT si orice este legat de stiinta.

Varsator

Varsatorii se disting pe departe de celelalte zodii prin natura lor umanitara. Adora sa aiba slujbe neconventionale, cum ar fi sa lupte pentru apararea mediului sau a animalelor, sa aiba libertate de gandire si de miscare. Au mereu nevoie de abordari proaspete ale problemelor si vietii.

Ei pot ajunge cercetatori, inventatori, aviatori, designeri sau muzicieni.

Pesti

Pestii fac parte din cel mai vechi semn din zodiac, cuvintele cheie pentru a-i descrie pe acesti nativi fiind creativitatea si pasiunea. Exceleaza in arta traditionala (muzica, dans, coregrafie). Sunt si foarte intuitivi, asa ca te poti lasa pe mana unui stilist sau designer peste. Multi astrologi si experti in tarot sunt nascuti in aceasta zodie.

Mai mult, nativii sunt si plini de compasiune, asa ca pot deveni excelenti terapeuti, asistenti medicali, veterinari si psihologi, dar si artisti sau filantropi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Chirica susține că a fost trimis în judecată în momentul depunerii candidaturilor intenționat: ”Mă aştept şi la alte mişcări de acest fel”
Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a declarat vineri, pentru AGERPRES, că trimiterea sa în judecată de către procurorii DIICOT în dosarul "Veranda" nu este "o surpriză foarte mare",...
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
#zodii meserii potrivite, #zodii tipuri joburi, #hororscop loc munca indicat, #zodii loc munca predispozitie , #stiri life style