Ce flori sa daruiesti de Valentine's Day?

Advertorial
Joi, 21 Ianuarie 2021, ora 18:18
6074 citiri
Ce flori sa daruiesti de Valentine's Day?
Sursa foto: https://www.pexels.com

De Valentine's Day nu exista reguli stricte dupa care sa te ghidezi atunci cand oferi cadouri, ci doar traditie si iubire. Ziua Indragostitilor este definita de flori, parfumuri, bautura preferata si multa ciocolata pentru persoanele iubite. Chiar daca anul acesta ai planuit un weekend in doi sau o cina romantica in oras, cadoul nu trebuie sa lipseascp. De astfel, in aceasta zi florile sunt nelipsite. Toate femeile isi doresc sa primeasca flori, sub orice forma pe care sa le pozeze. Alege un cadou spectaculos cum sunt florile in cutii, iar daca nu stii care sunt cele potrivite, citeste in continuare acest articol.

Traditionalii trandafiri

Trandafirii, in special cei rosii, sunt, prin excelenta, florile iubirii. Asociati cu Afrodita, zeita dragostei, trandafirii rosii sunt cel mai puternic simbol al romantismului. Daca vrei sa faci o declaratie pasionala de dragoste, alege drept cadou buchete de flori impresionante, care sa contina si trandafiri. Desi trandafiri rosii sunt vedetele acestei zile, nu uita nici de cei albi sau roz. Trandafiri astfel coloratii sunt romantici, eleganti si feminini si asociati adesea cu iubirea si aprecierea.

Daca povestea voastra a inceput cu o dragoste la prima vedere, alege sa-i daruiesti trandafiri de culoare mov. Acestia sunt inediti si semnifica tocmai o astfel de dragoste. O alegere foarte inspirata si, in acelasi timp, in trend sunt trandafirii criogenati. In cupola de sticla sau in aranjamente impresionante, trandafirii criogenati rezista pana la 25 de ani, devenind astfel un simbol al iubirii durabile si fiind unul dintre cele mai cautate cadouri de Valentine's Day.

Gingasele lalele

Poate nu multa lume stie ca lalelele rosii sunt simbolul iubirii perfecte, al dragostei nemuritoare si fara limite. In epoca victoriana, declaratiile de dragoste erau mereu insotite de lalele rosii. Nu ezita, asadar, sa le daruiesti iubitei sau sotiei de Ziua Indragostitilor. Lalelele mai simbolizeaza si noile inceputuri, asa ca, daca esti la inceputul unei relatii, un buchet cu lalele colorate este extrem de potrivit.

Spectaculosii crini

Iubirea sincera, neconditionata, puritatea sentimentelor, nobletea si devotamentul sunt doar cateva dintre lucrurile care transforma crinii in flori potrivite pentru a-ti arata iubirea fata de persoana draga. Daca ai planuri mari de Valentine's Day si vrei sa-ti ceri iubita in casatorie, un buchet care contine si crini va face momentul si mai special prin simbolurile sale deoarece crinii sunt florile asociate casatoriei.

Orice planuri ai avea de Valentine's Day nu uita de flori. Acorda o importanta mai mare florilor in aceasta zi si alege sa daruiesti iubitei sau sotiei tale un buchet de flori minunat care sa exprime sentimentele tale pentru ea.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#flori, #Valentine s Day , #stiri life style