Ce modele de blugi se potrivesc cel mai bine sezonului toamnă-iarnă

Marti, 19 Octombrie 2021, ora 19:19
3117 citiri
Ce modele de blugi se potrivesc cel mai bine sezonului toamnă-iarnă

Denimul reprezintă materialul care a fost folosit iniţial pentru croirea salopetelor de lucru, termenul blue-jeans provenind din sintagma bleu de Genes, tradusă albastru de Genova. Era considerat un material rezistent la murdărie şi uşor de spălat, astfel că era practic şi comod.

Odată cu trecerea timpului, acest material a ajuns să intre în graţiile modei şi să fie preferat de generaţiile tinere. Modelele de blugi au început să fie din ce în ce mai diferite, sofisticate şi interesante, potrivit oricărui anotimp şi oricărei ocazii. O pereche de blugi poate fi purtată la birou, într-o întâlnire romantică, la plimbare sau la cumpărături.

Ce modele de blugi se poată în sezonul toamnă-iarnă

O pereche de blugi slim fit nu se demodează niciodată, fiind comozi, practici şi uşor de accesorizat. Textura uşor elastică permite libertate de mişcare şi conferă piciorului o formă frumoasă, atletică. Pot fi achiziţionate modele de orice lungime sau culoare, de la clasicul albastru, până la tonuri puternice de roşu, verde sau roz, gama blugi dama oferind o mare varietate. Un loc important în colecţiile toamnă-iarnă îl ocupă blugii evazaţi, nostalgia plăcută a anilor ‘70. Modele de blugi rupţi sau tăiaţi, sunt din nou printre preferinţe, mai cu seamă pentru domnişoare şi adolescente. Talia înaltă este şi aceasta în tendinţe, astfel că o pereche de blugi comozi îşi vor găsi loc în ţinutele feminine în această iarnă. Şi nu în ultimul rând, blugii clasici, drepţi, în nuanţe albastre, rămân vedetele ţinutelor şi în acest sezon, fiind comozi, practici şi uşor de asortat. Pe lângă acestea, noile tendinţe aduc la rampă blugii accesorizaţi cu broderii, modelele girlfriend-casual cool, blugii foarte largi şi variantele de blugi albi sau negri, care nu ar trebui să lipsească din nicio garderobă.

Cum se asortează blugii?

Cu excepţia ţinutelor elegante, blugii se potrivesc oricărei vestimentaţii, în orice context. Multitudinea de modele slim fit, culorile, lungimile şi texturile diferite, oferă posibilităţi variate de creare a unei ţinute de toamnă-iarnă, putând fi asortaţi cu sacouri şi jakete colorate şi accesorizate. Farmecul unei perechi de blugi evazaţi poate fi accentuat prin combinarea acestora cu o cămaşă în carouri sau cu imprimeu floral accentuat, tricouri simple sau colorate, la care se adaugă o pereche de teneşi. Controverasaţii blugi rupţi, vor forma un balans frumos dacă sunt purtaţi cu o cămaşă colorată şi accesorizată. Pot fi purtaţi cu pantaloni sport, ghete sau bocanci. Blugii cu talie înaltă pot fi combinaţi cu orice piesă vestimentară scurtă. O cămaşă purtată în pantaloni, un tricou scurt sau o jachetă scurtă se vor potrivi foarte bine acestui tip de croială. Blugii clasici pot fi achiziţionaţi accesând Answear aceştia putând fi asortaţi cu tricouri sau cămăşi, sacouri sau jachete, chiar şi cu un paltonaş. Modelul girlfriend casual cool, cel realizat dintr-un denim mai rigid, poate fi asortat cu o camăşuţă casual, iar sofisticaţii blugi brodaţi vor fi purtaţi cu bluziţe şi cămăşi uni. O pereche de blugi cu o lărgime mare va asigura un aer relaxat ţinutei şi va cadra foarte bine cu o bluză cambrată.

Citeste si:
Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion. Am putea avea zăpadă de sărbători
Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion. Am putea avea zăpadă de sărbători
Meteorologii au emis prognoza pentru perioada 6 decembrie 2021 - 3 ianuarie 2022. Astfel, până în apropierea Crăciunului, în multe zone ale țării temperaturile vor fi mai mari față de...
Cât de des trebuie să uzi florile de apartament iarna. Cea mai comună greșeală ce duce la distrugerea lor
Cât de des trebuie să uzi florile de apartament iarna. Cea mai comună greșeală ce duce la distrugerea lor
Iubitorii de flori se bucură de acestea și în apartament în lipsa unei grădini, iar plantele pot să supraviețuiască cu brio în aceste condiții dacă sunt îngrijite corespunzător....