Cele mai bune 4 filme cu Chris Hemsworth

Duminica, 07 Martie 2021, ora 08:46
3324 citiri
Cele mai bune 4 filme cu Chris Hemsworth
Chris Hemsworth se afla in galeria celor mai iubiti actori ai zilelor noastre

Hollywood-ul pare ca are o zona dedicata actorilor australieni: aratosi si din cale-afara de talentati. Nicole Kidman, Cate Blanchett, regretatul Heath Ledger, Hugh Jackman sau Russel Crowe sunt doar cateva dintre numele care au aparut in unele dintre cele mai de succes pelicule realizate in Cetatea filmului. Iar in ultimii ani un alt actor australian face furori in toata lumea si, de ce sa nu recunoastem, face multe doamne si domnisoare sa suspine.

Trecand insa peste aspectul fizic, cele mai bune filme cu Chris Hemsworth sunt pe lista celor mai vizionate in ultimii ani. Si chiar daca sunt destui care contesta calitatea unor pelicule ca The Avengers sau Thor, talentul actoricesc al lui Hemsworth este de necontestat. Dar care au fost cele mai bune filme ale sale? LIFE.ro ne ofera o lista a filmelor cu care Chris Hemsworth au adus lumea in cinematografe:

Avengers: Endgame, 2019

Lista cu cele mai bune filme cu Chris Hemsworth nu putea avea in frunte decat unul din seria care l-a facut celebru pe actorul australian. Despre Razbunatorii: Sfarsitul jocului se spune ca a ridicat stacheta mai mult decat orice film din acest gen, fiind deopotriva plin de emotie, incitant si cu un scenariu mai mult decat ofertant.

67 de premii si 104 nominalizari, inclusiv la Oscar fac din aceasta pelicula una ce trebuie urmarita, cu atat mai mult cu cat asteptarile erau extraordinar de mari, deci si posibilitatea de dezamagire era la un nivel extrem de ridicat. Incasarile au fost pe masura laudelor - 2,8 miliarde de dolari.

Thor: Ragnarok, 2017

Ultimul film din trilogie a impartit cinefilii in 2 tabere, nu tocmai egale insa. Regizorul Taika Waititi a adus nu doar un suflu nou, ci o cu totul alta viziune care ii face chiar si pe cei care nu agreeaza filmele cu supereroi sa il aprecieze. In plus, Chris Hemsworth vine cu un nou look si o alta atitudine, ce-i confirma locul in galeria celor mai iubiti actori ai zilelor noastre. Sigur, pasionatii genului au fost teribil de dezamagiti de noua abordare si au considerat pelicula o bataie de joc. Incasarile de 854 de milioane de dolari au facut ca Thor: Ragnarok sa fie cel mai de succes film din trilogie, ceea ce arata ca tabara celor incantati de el este considerabil mai mare decat cea a dezamagitilor.

The Cabin in the Woods, 2011

Cabana din padure este un film de groaza, unul dintre primele roluri importante ale lui Chris Hemsworth in Cetatea filmului. Subiectul este unul aparent clasic filmelor din acest gen - 5 studenti care pleaca sa petreaca o vacanta la o cabana si cad prada unor intamplari terifiante - dar scenariul a fost atat de bine realizat incat criticii au avut numai cuvinte de lauda la adresa lui, dar si la adresa tinerilor actori care au dat viata personajelor.

Rush, 2013

Rush: rivalitate si adrenalina este un film sportiv biografic ce prezinta rivalitatea dintre 2 mari piloti de Formula 1, britanicul James Hunt si austriacul Niki Lauda, in sezonul 1976. Departe de a fi un documentar, filmul prezinta in stil hollywood-ian, dar respectand destul de fidel adevarul istoric, povestile celor 2, iar publicul si criticii l-au primit extrem de bine. De altfel pelicula a fost multipremiata si nominalizata la Globurile de Aur, BAFTA si multe alte premii internationale.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Chris Hemsworth, #top filme , #stiri life style