Cerere in casatorie. Te intrebi cum sa intrebi?

Advertorial
Joi, 18 Februarie 2021, ora 18:34
6044 citiri
Cerere in casatorie. Te intrebi cum sa intrebi?

Este, mai mult sau mai putin, sezonul iubirii. Valentine's Day se intalneste cu Dragobetele in timp ce pe fundal zapada se topeste. Daca te gandesti sa duci lucrurile la urmatorul nivel, venim cu idei de cerere in casatorie. Cu putin curaj si un card de cumparaturi poti bifa cererea perfecta.

Am o surpriza, dar trebuie sa o gasesti

Cu totii stim ca o astfel de intrebare vine cu multe emotii la bord. De cele mai multe ori este adresata in momentul in care suntem siguri ca raspunsul este pozitiv. Dar, cum spune vorba, nu se stie niciodata. Pentru a te detensiona poti sa usurezi drumul pana la cerere cu o cautare de comori. Ascunde mesajul de cerere in casatorie intr-o loca0.ie simbolica pentru relatia voastra. Nu trebuie sa fie neaparat in orasul in care sunteti. Poate fi la mare, la munte sau intr-o localitate in care ati mai fost si v-ati simtit foarte bine. Dupa ce ai ascuns mesajul, plaseaza doua sau trei indicii sugestive in diverse locatii. Indiciile pot fi ascunse in mici cafenele sau cofetarii, astfel incat pe timpul cautarii puteti savura ceva dulce, ca sa aveti energie pentru urmatorul indiciu.

Puzzle-ul relatiei noastre

Cu totii avem o locatie la care visam de mult. Locatiile ideale sunt de obicei scumpe si indepartate. Dar pentru a sarbatori un eveniment atat de important precum casatoria, merita sa investim in cateva zile petrecute in locatia de vis. Daca planuiesti sa pui o astfel de intrebare, se presupune ca stii deja care este destinatia de vis a partenerului/ partenerei. Gaseste un puzzle cu un peisaj din acea locatie.

Completeaza-l, intoarce-l cu grija pe dos si scrie cu markerul, pe partea alba, intrebarea mult asteptata. Dezbina piesele si pune-le inapoi in cutie. Pentru seara in care o sa-l faceti impreuna e important sa ai deja un inel prin apropriere. Bijuteria Stil este furnizor al Casei Regale din Romania si dispune de multe modele atractive. La finalul completarii puzzle-ului, intoarce-l si lasa intrebarea sa fie adresata. Recomandam, desigur, promisiunea unei vacante in locatia mentionata, la momentul in care vom putea calatori in siguranta.

Cu o cina romantica n-a gresit nimeni

Tuturor ne place sa fim rasfatati. Sa fim tratati cu drag si atentie. Intr-o relatie sanatoasa acest lucru se intampla relativ constant, dar mereu este loc pentru o seara speciala. Totul romantic. Cliseul functioneaza, asuma-ti-l. De la petale de trandafiri, lumina lumanarii, vin rosu si spaghetele din reclame. Lasa niste Jazz lent sa se auda in surdina si porneste o conversatie usoara despre relatia voastra. De unde am inceput, unde suntem si... unde urmeaza sa fim. Intrebarea ar trebui sa vina natural precum notele de Jazz. Nimic fortat sau grabit, este pur si simplu pasul urmator.

Filmul nostru

Colecteaza cat mai multe materiale video cu voi doi. Din primele luni, din primele vacante si din momentele recente. Selecteaza-le pe cele mai dragute. Important e sa existe diversitate. In unele ne imbratisam la cabana, in altele radem la o petrecere. Orice film bun are un trailer bun, acel scurt video de vreo trei minute, in care vedem cum arata si ce sentimente ne promite viitoarea pelicula. Cum arata montajul de momente selectate, speram sa arate si restul filmului daca alegem sa ramanem impreuna. Cel mai probabil amandoi vreti ca povestea sa mearga mai departe, aici poti sa introduci intrebarea mult asteptata.

Important e sa te pregatesti din timp. Cu un plan bun si un card precum CardAvantaj, poti crea atmosfera perfecta pentru intrebarea perfecta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#cerere in casatorie, #card , #stiri life style