Cinci motive pentru a angaja un designer de interior

Advertorial
Luni, 17 Mai 2021, ora 17:34
4196 citiri
Cinci motive pentru a angaja un designer de interior
design interior FOTO: pexels.com

Te-ai hotarat sa redecorezi sau tocmai ai achizitionat o locuinta pe care vrei sa o amenajezi astfel incat sa o transformi in "acasa"? Apeleaza cu incredere la serviciile unui designer de interior pentru a te asigura ca pui in valoare spatiul astfel incat toti cei care iti vor trece pragul sa ramana cu gura cascata.

De ce sa apelezi la un profesionist, in loc sa faci totul singur

Inainte de a te gandi la costurile angajarii unui designer de interior pentru amenajarea locuintei, citeste urmatoarele cinci motive solide:

Economisesti bani

Cum faci asta, te vei intreba. Ei bine, gandeste-te la acele situatii in care ai cumparat un obiect de mobilier care arata bine in magazin, dar acasa nu se potrivea deloc, fie ca dimensiuni, fie din punct de vedere cromatic. Sau la toate acele dati in care ai ales o anumita culoare pentru a zugravi, doar ca apoi sa iti dai seama ca nu a fost cea mai buna idee. Prin urmare, desi va trebui sa platesti onorariul designerului, per total vei economisi bani tocmai pentru ca vei evita acele greseli care te costa. In plus, un decorator profesionist va sti cum sa faca alegerile cele mai bune in functie de bugetul de care dispui.

Economisesti timp

Decorarea sau redecorarea sunt deseori de durata pentru simplul fapt ca nu ai timpul necesar pentru a umbla prin magazinele de profil, dar si pentru ca, probabil, nu ai un plan bine stabilit. In plus, descoperi mereu noi si noi variante si idei, iar apoi ai nevoie de timp pentru a le analiza si a te hotari ce vei alege in cele din urma. Un designer interior te va scuti de toate acestea pentru ca stie sa planifice toate lucrurile astfel incat proiectul sa nu bata pasul pe loc, stie sa faca cele mai bune alegeri in functie de nevoile si preferintele clientului si sa anticipeze eventualele obstacole.

Beneficiezi de o evaluare profesionista

Atunci cand redecorezi, o faci pentru ca vrei ca spatiul in care locuiesti sa fie primitor, placut si confortabil. Un designer de interior va sti sa puna laolalta tot ceea ce iti doresti, de la paleta cromatica, texturi si materiale, pana la tipul de mobilier; de asemenea, iti va oferi sfaturi pentru a face cele mai bune alegeri si va reusi sa puna rapid la punct un plan. Pregatirea sa il ajuta sa vada toate acele detalii pe care cel mai probabil le-ai scapa din vedere si, in plus, te poate ajuta sa evaluezi costurile la care ar putea ajunge punerea in aplicare a proiectului.

Te poate scapa de corvoada gasirii unor meseriasi care sa puna proiectul in aplicare

Gasirea unor meseriasi buni, care sa faca lucrurile ca la carte, poate fi o adevarata aventura, de multe ori neplacuta. Designerul interior poate avea, insa, cunostintele necesare pentru a te ajuta sa gasesti acei profesionisti care vor respecta intru totul planul si iti poate oferi si sfaturi privind furnizorii pe care sa-i alegi.

Vei locui intr-un spatiu uimitor

Un designer interior are pregatirea necesara pentru a gandi creativ, pentru a avea o viziune de ansamblu si pentru a sti cum sa profite la maximum de spatiu, de luminozitate si de toate acele detalii care pot face diferenta intre o locuinta banala si una superba.

Cauti un designer de interior?

Cosmin Bogdan Dragomir a studiat designul interior la scoala Dalles Go si s-a specializat urmand alte cursuri in domeniu pentru incepatori, avansati, Autocad si Sketch-up, programe esentiale pentru a oferi servicii profesionale de inalta calitate.

Student al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, Cosmin Bogdan Dragomir poate imbina cunostintele de design interior cu cele economice pentru a realiza proiecte in conformitate cu nevoile si posibilitatile clientilor. Printre serviciile oferite se numara plan de mobilare 2D (in programul Autocad), plan de instalatii electrice, plan de instalatii sanitare, stereotomii, moodboard de concept, moodboard de implementare, plan 3D (in programul Sketch-Up), dar si intocmirea bugetului pentru implementarea proiectului. Renderele proiectelor realizate pana in prezent pot fi vizualizate si pe contul sau de Instagram.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria dă asigurări că susține aderarea deplină a României la Schengen. Măsurile decise în urma vizitei lui Cătălin Predoiu la Budapesta VIDEO
Ungaria va continua să susţină accederea României în spaţiul Schengen cu frontierele terestre în acest an, a transmis ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, în urma unei...
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Kelemen Hunor, atac la PSD și PNL: "Cu chiu cu vai, au găsit un candidat comun şi acum îl abandonează. O bâlbâială politică de neiertat"
Retragerea candidatului coaliţiei PSD - PNL pentru Primăria Capitalei reprezintă o "bâlbâială politică de neiertat", consideră Kelemen Hunor, preşedintele UDMR. "Este o situaţie din...
#design interior, #design, #designer de interior , #stiri life style