Cum alegi costumul potrivit?

Advertorial
Vineri, 04 Decembrie 2020, ora 19:45
2936 citiri
Cum alegi costumul potrivit?

Ocaziile speciale cer tinute speciale. Tocmai de aceea, femeile stiu ca vor avea intotdeauna o rochie potrivita pentru orice eveniment.

La polul opus, alegerea costumului ideal pentru barbati nu este o decizie usoara. Ce fel de costum se potriveste in functie de ocazie? Care este culoarea ideala pentru personalitatea lui, dar si pentru natura evenimentului?

Ti-am pregatit aici 4 sfatrui de baza care te vor ajuta sa alegi cu mai multa usurinta culaorea potivita pentru costumul tau:

Foloseste culori reci!

Costumele in culori precum negru, gri sau albastru bleumarin vor functiona cu orice combinatie de camasa pentru barbati eleganta sau cravata. De ce? Pentru ca aceste culori nu dau gres niciodata. Sunt atat de versatile, incat le poti combina chiar si cu o cravata extrem de colorata si incarcata cu modele care mai de care mai complexe.

Aceste costume sunt ideale pentru numersoase evenimente, de la nunti la ceremnonii, pana la intalnirile de afaceri si interviuri. Fiecare barbat ar trebui sa aiba in garderoba lui un costum intr-una dintre aceste nunate.

Nu asorta modele identice!

Ati vazut vreodata un barbat imbracat in costum, camasa si cravata care sa aiba exact acelasi model si culaore? Acest aspect este, cu siguranta, unul care ar trebui evitat.

Este o idee inteleapta sa eviti asocierea unui costum cu model in carorui, de exemplu, cu orice alt articol vestimentar care are un aspect similar. Aceasta greseala vestimentara nu doar ca estompeaza aspectul final al tinutei, dar este si deranjanta din punct de vedere vizual.

Alege marimea ideala

Oversized este un trend indragit, mai ales in ultmii ani. Cu toate acstea, pentru costumele barbatesti, aceasta regula nu se aplica.

Ca si in cazul artciolelor de dama, barbatii trebuie sa probeze mai multe costume inainte de a lua decizia finala. Un costum mult prea larg sau mult prea stramt nu va oferi o imagine reusita la final. Acelasi lucru este valabil si in cazul panatlonilor sau a manecilor mult prea lungi.

Cravata si papionul nu sunt un must-have

Intr-adevar, imaginea traditionala a barbatului in castum continea si o cravata sau un papion. Cu toate acestea, in 2020 aceste elemente nu sunt absolut necesare.

Un costum care combina doar sacoul, camasa si pantalonii este mai mult decat ideal, mai ales pentru un eveniment casual.

Daca te-ai hotarat deja asupra unui costum dar iti lipseste camasa, pe www.condra.ro gasesti o gama variata de camasi, pentru orice ocazie. Indiferent de culoarea sau modelul pe care il cauti, aici vei descoperi o multime de camasi de barbati dintre care o poti alege pe cea potrivita pentru costumul tau!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#stil masculin, #costum, #alegere costum , #stiri life style