Cum sa obtineti o colaborare avantajoasa cu o agentie de rent a car - Fmn Rent vine cu exemplul concret

Advertorial
Vineri, 20 Noiembrie 2020, ora 14:28
6632 citiri
Cum sa obtineti o colaborare avantajoasa cu o agentie de rent a car - Fmn Rent vine cu exemplul concret

Fmn Rent, agentia de rent a car cu servicii de profil axate pe orase mari, Cluj, Timisoara, Brasov si Bucuresti, vine cu exemplul concret al conditiilor avantajoase pe care clientii le pot avea. Rent a car nu trebuie sa va conditioneze sau sa va taxeze suplimentar, ci ar trebui sa presupuna a fi un serviciu usor de accesat de oricine.

Ce trebuie sa stiti inainte de a inchiria o masina

Exista cateva conditii general valabile pentru a inchiria o masina. Experienta pe care o aveti la volan trebuie sa fie de minim un an, durata inchirierii cu cat este mai mare, cu atat mai avantajos din punct de vedere financiar. Iar de la agentie la agentie exista alte si alte aspecte diferentiate.

Cei de la fmnrent.ro, agentie de profil ce activeaza pe aceasta nisa, in marile orase, vin insa cu o altfel de abordare. Iata cateva dintre acestea:

Poate fi inregistrat si un al doilea sofer. Cost zero

De cele mai multe ori, pentru serviciul de inchirieri masini Otopeni sau de oriunde in alta parte, este perceputa taxa suplimentara daca inregistrati si un alt sofer. Totusi este si aceasta o plasa de siguranta: sunteti prea obosit, mergeti la drum lung, este firesc sa fiti insotiti si de un alt sofer, iar acesta sa fie la randul sau direct raspunzator de autovehiculul pe care il conduce. In cazul colaborarii cu Fmn Rent costurile pentru aceasta inregistrare sunt zero.

Locatii diverse de unde puteti prelua sau preda o masina

In cazul celor de la Fmn Rent diversele agentii regasite in cateva orase din tara ii avantajeaza pe doritori. Vorbim despre inchirieri masini Bucuresti, cu preluare de la aeroport, gara sau din oras, din Cluj, Sibiu, Timisoara sau Brasov. La predare clientul poate mentiona care este locatia dorita, nu neaparat din care a preluat masina inchiriata si din nou, pentru aceasta flexibilitate a conditiilor de inchiriere nu sunt taxe suplimentare.

Rezervare online

Prin intermediul paginii oficiale fmnrent.ro poate fi realizata si rezervarea. Dureaza foarte putin si va asigura ca masina dorita va fi la timpul potrivit si locul alesa gata echipata si ready to go. Doar formalitatile legale si un act de predare vor fi semnate la fata locului. Si cum online-ul este catalogul usor de accesat, aveti de rasfoit cateva optiuni aici, zeci de masini, impecabile estetic vorbind, sigure, cu revizii la zi si asigurari incluse.

Posibilitate de prelungire

O alta varianta in care unele agentii percep costuri suplimentare la inchiriere se refera la dorinta de a prelungi perioada de inchiriere. Ei bine nici de aceasta data nu sunteti conditionati financiar. Singura problema ramane insa disponibilitatea masinii. Trebuie sa anuntati cu cel putin 24 de ore inainte de expirarea inchirierii ca va doriti prelungire.

De asemenea, programul pentru predare si returnare este non stop, iar rezervarea online nu va conditioneaza de momentul din zi sau din noapte cand o puteti face.

Contact Fmn Rent

291B, Calea Bucurestilor, Otopeni, ILFOV

+40 742 923 150

office@fmnrent.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Nicușor Dan, prima reacție după ce PSD și PNL au renunțat la candidatura lui Cîrstoiu. „Decizie grea pentru mafia imobiliară”
Primarul Capitalei Nicuşor Dan a reacţionat marți, 23 aprilie, printr-o postare ironică, după ce coaliţia PSD-PNL a renunţat la candidatura lui Cătălin Cîrstoiu pentru Primăria...
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
AUR și partidul lui Șoșoacă, în scădere, în intenția de vot la alegerile europarlamentare. Cum arată topul, cu mai puțin de două luni înainte de alegeri SONDAJ
Alianţa PSD-PNL este creditată că 46,6% din intenţiile de vot la alegerile europarlamentare, AUR cu 16,7%, iar Alianţa Dreapta Unită cu 13,8%, conform unui sondaj realizat de INSCOP în luna...
#agentie de rent, #agentie de rent a car, #Fmn Rent , #stiri life style