Cum sa te imbraci cu stil in sezonul rece: 6 sfaturi la indemana

Advertorial
Marti, 27 Octombrie 2020, ora 17:55
10761 citiri
Cum sa te imbraci cu stil in sezonul rece: 6 sfaturi la indemana
Sursa foto: Shutterstock

In fiecare an, odata ce toamna isi intra in drepturi si iarna e din ce in ce mai aproape, poate fi destul de dificil sa continui sa te imbraci cu stil, mai ales cand temperaturile scad tot mai mult. Insa, chiar daca simti ca incepi sa ramai fara variante de tinute, exista cateva trucuri de stil care te pot ajuta sa gasesti mereu cele mai bune solutii.

Nu e absolut necesar sa iti dai garderoba peste cap si nici sa renunti la unele piese vestimentare preferate daca stii cum sa le potrivesti. Ideal este sa combini stilul practic cu cel in care arati si te simti bine. Iata cateva sfaturi care iti pot fi de ajutor:

Scoate ghetele la inaintare

Un outfit perfect pentru toamna sau iarna ar trebui sa fie completat si de o pereche de ghete sau cizme inalte, peste genunchi, cu toc. Scoate-le in evidenta alaturi de o fusta scurta. Ai o pereche superba de ghete pana la glezna? Combina-le cu o rochie lunga sau blugi skinny.

Iar in cazul in care vremea te forteaza sa renunti la cizmele cu toc, gaseste idei noi pentru a asorta bocancii de iarna cu tinute cat mai inventive, in care sa te simti bine.

Invata sa te imbraci in straturi

In mod evident, exista un motiv bine intemeiat pentru care acest lucru a devenit un trend in sezonul rece. Iar acesta se refera la faptul ca te ajuta sa iti tina de cald. Insa, in acelasi timp, daca stii cum sa combini piesele vestimentare, vei obtine mereu un outfit care arata bine. Asa ca nu te feri sa pui pe tine mai multe straturi de haine.

De exemplu, pe langa piesele de baza care nu ar trebui sa iti lipseasca, cum ar fi cateva hanorace si bluze de dama, poti adauga o bluza pe dedesubt, iar pe deasupra poti pune o geaca sau un palton, apoi o esarfa chic.

Foloseste o curea

Ai pregatit un outfit care arata super bine, apoi ai pus paltonul pe tine si acum pare ca toata munca ta a fost in zadar. Toate am trecut prin aceasta situatie. Din fericire, poti schimba complet modul in care arata paltonul tau de zi cu zi daca ii adaugi o curea in talie. Aproape ca poti spune ca ti-ai luat un palton nou.

Iar partea buna este ca acest truc functioneaza cu aproape orice palton. Important este sa schimbi cureaua in functie de outfitul tau.

Poarta blana artificiala

Sezonul rece este, de altfel, singurul in care te poti bucura de un palton superb din blana, care chiar iti tine de cald. Iti poti face de cap asa cum iti doresti si il poti asorta cu tot felul de piese vestimentare, de la rochii lungi sau scurte pana la pantaloni de piele. Outfitul tau va arata instant mult mai bine.

Poarta palarii statement

Chiar daca primul instinct atunci cand vine frigul este sa iti iei repede o jacheta groasa si o pereche de ghete, cateva palarii te pot ajuta sa iesi in evidenta si sa transformi complet orice outfit. Uita de fes sau de beretele frantuzesti si cauta o palarie care sa iti scoata personalitatea in evidenta.

Experimenteaza cu esarfe

Poti purta esarfele in numeroase moduri, nu doar infasurate in jurul gatului. Iar sezonul rece este perioada perfecta pentru a experimenta diferite stiluri. O poti purta pe cap, sub forma unui turban, pe umeri sau in loc de curea peste palton.

Asadar, sezonul rece nu ar trebui sa te impiedice sa te imbraci asa cum iti place si sa arati bine in continuare. Alege piesele vestimentare potrivite si nu ezita sa experimentezi cu tot felul de stiluri noi.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#iarna, #tendinte iarna, #sezonul rece, #moda , #stiri life style