De ce avem nevoie de covorase pentru intrare

Advertorial
Miercuri, 13 Ianuarie 2021, ora 11:39
6414 citiri
De ce avem nevoie de covorase pentru intrare

Avantajele pe care un covor le aduce locului unde este amplasat sunt multiple, de la pastrarea curateniei, izolare fonica, protectie si dezinfectare, pana la aspectul cel mai frumos si anume, designul interior placut. Mai exista un tip de covoare carora nu le dam foarte mare importanta, desi ele ne intampina chiar de la intrarea in locuinta.

Practice, dar si aspectuoase

De regula, ne gandim ca este important ca aceste covorase de exterior trebuie sa fie in primul rand practice. Este si normal, pentru ca sunt asezate chiar la intrarea in locuinta sau in institutii si cladiri de birouri, ceea ce face ca murdaria sa fie tinuta la distanta. Este suficient sa te stergi bine pe acesta, si in acest fel se va mentine curatenia mult mai bine in interiorul spatiilor in care urmeaza sa intri. Acesta poate fi asezat fie la exterior, cat si la interior, dar trebuie sa fie curatat regulat si obligatoriu, mai ales in aceasta perioada, trebuie sa ii aplici un strat de protectie impotriva microbilor.

De asemenea, nu uita nici de aspectul acestora. Este important sa alegi ceva care iti place, care se potriveste cu felul in care este amenajata locatia sau locuinta. Din fericire, in magazinele de specialitate exista astfel de covorase, intr-o gama variata de modele, dimensiuni si culori.

Materiale

Referitor la materialele din care sunt realizate, de regula sunt de preferat cele din fibra de cocos, cauciuc sau polipropilena, sau orice altceva care impiedica alunecarea. Nu credem ca mai este necesar sa motivam de ce este nevoie de un astfel de covoras, nu-i asa?

Te scapa de mizerie, dar si de germeni

Fie ca alegi covorase de exterior sau covorase de interior pentru intrari, acestea nu trebuie sa-ti lipseasca din doua motive evidente. Te ajuta sa controlezi mai bine curatenia din interior, dar si sa tii sub control germenii sau bacteriile pe care le poti aduce pe talpa incaltarilor, de afara. Acelasi lucru ramane valabil si cand vine vorba despre intrarea intr-o cladire, indiferent daca avem de a face cu usi rotative sau normale.

Covorase dezinfectante

Dupa cum prea bine stim, nu traim intr-un spatiu total aseptic. Din contra. Cu atat mai mult, in conditiile actuale, trebuie sa fim mai atenti decat oricand la respectarea masurilor de igiena si de protectie. De aceea, recomandarea este sa se apeleze la covorase dezinfectante, in special in cazul unitatilor sanitare, scolare, a magazinelor alimentare, institutii ale statului, birouri, saloane de indrumusetare si altele. In acest fel, ai parte de o igienizare profesionala si o curatenie exemplara, cu conditia sa apelezi la cei mai buni profesionisti de la care sa iti achizitionezi produsul.

Conteaza enorm si sa le utilizezi si sa le aplici corect. Recomandarea specialistilor este ca acestea sa fie amplasate chiar la intrare, si poate ca nu ar fi o idee chiar atat de neobisnuita sa le alegi si pentru locuinta proprie. Vei reusi sa tii sub control curatenia, dar nu vei lasa nici germenii sau bacteriile sa patrunda in casa ta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Scenariu-bombă în coaliție. Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu înainte de depunerea candidaturii ar fi deja stabilită SURSE
Cătălin Cîrstoiu va lămuri totul în legătură cu candidatura sa la Primăria Capitalei într-o conferința de presă, este mesajul public al coaliției PSD-PNL. În spatele ușilor,...
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
#covorase, #covorase profesionale, #covorase intrare, #covorase dezinfectante , #stiri life style