De ce este important să alegi geci toamnă impermeabile și călduroase

Advertorial
Joi, 21 Octombrie 2021, ora 16:01
10400 citiri
De ce este important să alegi geci toamnă impermeabile și călduroase
geaca toamna FOTO: pexels.com

Toamna aduce cu sine temperaturi scăzute, dimineți cețoase și zile ploioase. Toate acestea pot deveni mai ușor de suportat dacă te îmbraci adecvat. Pentru asta ai nevoie de geci toamnă care să te protejeze de ploaie, dar care să îți țină și de cald în zilele friguroase.

Alegerea unei geci toamnă nu este deloc atât de ușoară precum pare. Nu doar culoarea sau modelul contează, ci trebuie să acorzi atenție detaliilor mai importante, de la material, la cusături și până la căptușeala interioară, totul trebuie verificat în amănunt.

Dacă până acum ai ales o geacă doar după criterii estetice, este important să schimbi tactica. În acest fel te asiguri că nu vei mai suferi de frig și nu vei mai avea probleme în zilele ploioase sau cele cu vânt.

Cum alegi corect o geacă toamnă pentru adulți

Ești în căutarea unei geci damă toamnă? Atunci este important să știi cum să o alegi corect. În primul rând o geacă damă toamnă trebuie să fie impermeabilă, să te protejeze de vânt și să îți țină de cald.

Când alegi o geacă toamnă trebuie să fii atent ca materialul să fie unul impermeabil. În caz contrar, riști ca într-o zi ploioasă apa să pătrundă prin material să să te uzi. De asemenea, gecile impermeabile au și rolul de a te proteja de vânt. Dacă prin cele clasice, vântul poate pătrunde ușor, gecile impermeabile vor ține vântul la distanță.

Uita-te apoi la cusături. Acestea trebuie să fie fine, de calitate, pentru a nu permite apei să intre printre acestea.

Umplutura și căptușeala sunt alte criterii importante de care șă ții cont. O geacă toamnă este mai subțire decât una de iarnă, deoarece și zilele sunt mai călduroase. Cu toate acestea, o geacă de calitate are o căptușeală interioară care ține de cald. Aceasta poate fi confecționată din blană sau polar. Există modele care au căptușeala detașabilă, astfel încât să le poți purta începând de toamna devreme și până la venirea iernii. În schimb, umplutura acestora este, de regulă, din materiale sintetice. Gecile de toamnă au, mai rar, umplutura din puf sau pene.

Dacă ești în căutarea unei geci damă toamnă ieftine, poți găsi variate modele pe site-urile pentru reduceri.

Alegerea unei geci bărbați toamnă se face după aceleași criterii menționate anterior. O geacă de toamna pentru bărbați trebuie să fie impermeabilă, să te protejeze de frig și de vânt.

Trebuie să acorzi atenție cusăturilor, materialelor și nevoilor personale, în ceea ce privește modelul. Este indicat să alegi o geacă mai largă pentru a-ți permite să te îmbraci cu haine mai groase pe dedesubt.

Cum alegi o geacă toamnă pentru copii

Orice părinte știe că alegerea hainelor pentru copii este extrem de dificilă. Nu din pricina criteriilor de selecție, care, în cazul unei geci, de exemplu, sunt aceleași cu cele pentru adulți, ci din pricina exigențelor copiilor.

Aceștia îți doresc doar ceea ce le place, ce le atrage privirile. De regula haine cu imprimeuri, viu colorate și sclipicioase. De cele mai multe ori însă acestea nu numai că nu sunt pe placul părinților, dar au și o calitate îndoielnică.

Când alegi o geacă toamnă copil trebuie să ții cont și de faptul că acesta face multă mișcare: aleargă, se cațără, sare, etc. Prin urmare, geaca trebuie să-i ofere și libertate de mișcare.

În cazul copiilor, pentru a-i feri de ploaie, poți alege pelerine speciale, care se pun peste hainele clasice sau chiar peste o geacă care nu are impermeabilitate. Sunt amuzante și pot fi ținute cu ușurință în geantă deoarece ocupă puțin loc.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#geaca dama, #geaca toamna, #geaca barbati, #alegere geaca toamna , #stiri life style