DEFISH deruleaza o campanie nationala cu premii atractive si extinde portofoliul de produse

Advertorial
Marti, 20 Aprilie 2021, ora 16:16
5603 citiri
DEFISH deruleaza o campanie nationala cu premii atractive si extinde portofoliul de produse
file de somon foto: defish.ro

DEFISH continua campania de imagine din 2020 printr-o noua componenta cu premii atractive, precum si prin lansarea de noi produse care vin sa consolideze brandul in piata.

Inceputa la finele anului 2020, campania de comunicare DEFISH atragea atentia asupra importantei unei diete echilibrate si prezenta solutii delicioase pentru un stil de viata sanatos. Primavara lui 2021 aduce un plus de atractivitate brandului, printr-un concurs cu premii.

Menita sa stimuleze dorinta oamenilor pentru un plus de echilibru, sa creasca interesul pentru o alimentatie sanatoasa, pe fondul trendului de "cooking at home", sub indemnul "Castiga premii pentru relaxare si gatit cu spor", noua campanie DEFISH se desfasoara la nivel national si ofera sansa consumatorilor sa castige unul dintre cele 38 de premii in valoare totala de 14.000 lei (TVA inclus), printre care o vacanta la munte sau la mare, in Romania, produse electrocasnice pentru bucatarie si produse DEFISH.

"Noua campanie pe care o desfasuram si premiile puse in joc se integreaza perfect in contextul actual pe care il traversam. Ne-am dorit sa le oferim clientilor nostri experienta cu produsele DEFISH, mixul de gust si calitati nutritionale, precum si posibilitatea castigarii unor premii care sa le fie cu adevarat de folos, intr-o perioada in care toata lumea se orienteaza spre prepararea meselor sanatoase si gustoase acasa. Interesul crescut al consumatorilor pentru acest gen de produse ne confirma ca suntem pe drumul cel bun si continuam sa inovam la nivel de portofoliu si de produse noi cerute in piata", a declarat Mihaela Dumitrescu, noul Director de Marketing Serpico.

"In paralel cu National Consumer Promo, DEFISH are in focus trendurile din aceasta perioada si se adapteaza acestora: vorbim de convenience, de gatitul acasa, de produse sanatoase, in speta de produse de captura in categoria noastra, de etichete curate, de siguranta alimentara si de sustenabilitate. In consecinta, lanseaza si o serie de produse noi, menite sa vina in ajutorul consumatorilor cand vine vorba de mese gatite rapid si usor, acasa", a mai completat aceasta.

Este vorba despre noua categorie DEFISH 10 minutes, o categorie de Ready Meal-uri si anume File de somon cu piele si unt clarificat, un produs gustos si usor de preparat in doar 7 minute la cuptorul cu microunde. Un nou produs din aceasta categorie este si SUSHI, care vine sa reinventeze categoria si care are in focus siguranta alimentara, fiind congelat rapid pentru un plus de prospetime si mentinere de proprietati nutritive. Sushi DEFISH este pregatit dupa retete japoneze si orezul este 100% japonez.

Un alt varf de gama este Somon Sockey cu piele, varianta superioara a somonului clasic, un peste de captura, care se remarca prin raportul caloric scazut si prin continutul redus de grasime. Noi lansari sunt si in categoria de conserve si avem 3 noutati File de somon Sockeye in apa cu sare si varianta in apa si suc de lamaie si cocktailul de creveti.

De asemenea, produsul Creveti intregi fierti DEFISH a beneficiat de o schimbare a ambalajului de tipul punga doy pack (stand up pouch) pentru mentinerea prospetimii produsului timp indelungat.

"Noile produse lansate corespund celor mai inalte standarde de productie si calitate si ofera ceea ce promitem mereu: un gust deosebit, valori nutritionale adecvate si nu in ultimul rand reinventarea ideii de a gati sanatos acasa. Suntem convinsi ca, in special in aceasta perioada pandemica pe care o traversam, oamenii pun mare pret pe sanatate si pe nutrientii pe care produsele consumate ii aduc in alimentatia lor. Tocmai de aceea, venim in sprijinul lor cu aceste noi variante de file de somon care sa ii ajute in alcatuirea unor mese sanatoase si cat mai complete si corecte din punct de vedere nutritional", a declarat Gabriela Simion, Director Executiv Serpico.

Campania "Castiga premii pentru relaxare si gatit cu spor" se desfasoara in perioada 10.03 - 30.04.2021. Clientii DEFISH pot intra in competitie prin cumpararea oricarui produs din gama congelate sau conserve si trimiterea codul bonului fiscal prin SMS la 3714 sau inscrierea in formularul disponibil pe site-ul campaniei https://defish.ro/castigaechilibru/

Despre DEFISH

Povestea DEFISH a inceput in anul 2010, cand brandul a luat nastere, introducand pe piata primele produse din portofoliu, si anume savurosii clesti naturali de crab pane, precum si crochetele irezistibile fish fingers. Din acel an, brand-ul a avut o dinamica ascendenta, iar portofoliul DEFISH s-a extins constant, insumand, in prezent, peste 30 de SKU-uri, atat produse congelate, cat si conserve. Produsele sunt disponibile in cele mai mari lanturi de retail din Romania: AUCHAN, CARREFOUR, SELGROS, METRO, KAUFLAND si MEGA IMAGE.

Deoarece dezvoltarea brandului DEFISH are la baza atentia si orientarea spre satisfacerea clientului, MISIUNEA companiei este aceea de a aduce pe mesele tuturor produse sigure, de cea mai buna calitate, cat mai sanatoase si accesibile. VIZIUNEA DEFISH este de a avea performante de top, prin intermediul unei dezvoltari sustenabile, aducand un aport de calitate asupra societatii si mediului inconjurator.

In ultimii ani, DEFISH a investit in dezvoltare si sustenbilitate, adica in zone de pescuit agreate de organisme internationale, metode de pescuit, specii, tehnologii de prelucrare prietenoase cu mediul, ambalaje reciclabile, sustinute de acreditari internationale MSC/ASC.

DEFISH se bucura de o recunoastere a pionieratului in categoria de congelate prin introducerea pe piata a produselor super-premium, precum cele din gama DEFISH Gourmet.

Pentru mai multe informatii despre DEFISH si cea mai noua campanie, va rugam vizitati:

www.defish.ro

https://defish.ro/castigaechilibru/

facebook.com/DeFishRo, instagram.com/defishofficial/

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#file de somon, #Peste, #defish , #stiri life style