Fă cunoștință cu una dintre atracțiile sezonului de vară - berea artizanală!

Advertorial
Miercuri, 14 Iulie 2021, ora 17:39
4751 citiri
Fă cunoștință cu una dintre atracțiile sezonului de vară - berea artizanală!
bere artizanala FOTO: threehappybrewers.ro

Povestea berii artizanale este însăși povestea berii. Berea nu și-a schimbat menirea nici la mii de ani de la prima fermentare - să potolească setea și să hrănească sufletul. O dată cu istoria, berea a trecut și ea prin tehnologizare, astfel că acum există fabrici de bere ce produc la scară industrială câteva tipuri de bere stereotipe și fără personalitate pentru cât mai mulți oameni. Însă mai există și berari ce produc din pasiune bere craft de calitate, cu trăsături bine conturate.

Povestea berii artizanale moderne a început în occident și din fericire nu a ocolit nici meleagurile românești. Ai acum posibilitatea să guști din aromele unice ale unor sortimente de bere cu rădăcini cosmopolite. Berarii de la The Three Happy Brewers îți împărtășesc acum și ție pasiunea și experiențele lor acumulate în călătorii de cunoaștere a fabricării berii artizanale prin tipurile de bere propuse.

Descoperă gusturi specifice de bere artizanală fabricată cu pasiune!

Spre deosebire de berea fabricată la scară industrială, ce trebuie să mulțumească pe toată lumea cu prețul scăderii calității, o bere artizanală acceptă păreri și critici. Este o bere la scară umană, ce are nevoie să fie degustată pe îndelete, la un pahar de vorbă. Și cum sezonul de vară a început deja, acum e numai bine pentru a-ți stimula papilele gustative cu noi arome. The Three Happy Brewers îți propun câteva sortimente de bere fabricate după rețete internaționale consacrate:

  • Australian Pale Ale
  • West-Coast IPA
  • Belgian Enkel
  • Bohemian Lager
  • Robust Porter
  • Czech Pilsner

Deși sunt fabricate după rețete bine stabilite, aceste sortimentele de bere poartă amprenta stilistică a berarilor. Aceasta se manifestă prin experiența dobândită în ucenicia realizată în jurul lumii. Berarii au intrat astfel în contact cu sortimente de bere specifice unei regiuni sau unei țări, au învățat meșteșugul fabricării berii artizanale și în final și-au deschis o berărie în România unde își adaugă aportul personal. Fiecare sortiment de bere are personalitatea sa, un lucru care nu există la berile fabricate în cantități industriale.

De exemplu la Australian Pale Ale poți percepe aroma fructelor tropicale, West-Coast IPA se prezintă cu un gust specific de hamei, însă malțul și gustul ușor dulceag predomină în sortimentul Belgian Enkel. O Bohemian Lager poate oricând să-ți potolească setea estivală, dar și să te surprindă cu un gust interesant. Încearcă și gustul de boabe de cafea prăjită a unei Robust Porter. Despre Czech Pilsner se știu multe, însă poți oricând descoperi caracteristici inedite.

Pornește și tu într-o călătorie de cunoaștere a berii artizanale!

O bere artizanală are o caracteristică în plus față de cea fabricată în cantități mari - o poți experimenta cu toate simțurile. Privește mai întâi culoarea caracteristică dată de ingredientele naturale, atent selecționate. Simte-i prospețimea în pahar, ce te îmbie să-l apropii de tine. Adulmecă-i aromele speciale conferite de procesul de fermentare. Toate aceste simțuri conduc spre răsplata finală - senzația de plăcere pură atunci când guști dintr-o bere rece, ce-ți stimulează papilele.

A bea o bere craft de calitate este o experiență în sine. Comandă și tu o bere fabricată cu pasiune de pe https://threehappybrewers.ro/ și descoperă sortimentul care e mai aproape de personalitatea ta.

Oferă-i berii artizanale șansa să facă cunoștință cu tine!

O bere artizanală poate fi băută oricând, dar parcă cel mai bine își face efectul vara, împreună cu prietenii. Constată diferențele dintre sortimentele de bere propuse într-o companie plăcută, aleasă de tine.

Gustă din plin din plăcerile vieții și din aromele berii artizanale oferite de The Three Happy Brewers!

Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
#bere artizanala, #bere, #retete bere , #stiri life style